Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Lissabon billeje - gode råd om billeje i Lissabon lufthavn

Lissabon lufthavn - LIS ligger i den nordlige del af Portugals hovedstad Lissabon få kilometer fra centrum.

Lufthavnen i Lissabon kaldes også for Aeroporto de Lisboa eller Aeroporto da Portela de Sacavém på portugisisk efter området i Lissabon, hvor lufthavnen ligger. Det tidligere Radisson SAS Hotel, som i 2009 har skiftet navn til Radisson Blu, ligger små 3 kilometer fra Lisbon Airport og kan være praktisk at benytte, hvis man har en tidlig flyafgang.

Hvor ligger Lissabon lufthavn?
Lissabon lufthavn er let at finde, men til gengæld er til- og frakørsel fra hovedvejen til selve lufthavnen lidt uoverskueligt idet skiltningen er mangelfuld. Det er derfor en god ide at have god tid, når man første gang skal aflevere udlejningsbil i Lissabon lufthavn.

Billeje-selskaberne i ankomsthallen i Lissabon lufthavn inkluderer blandt andet Avis Rent-A-Car, Europcar, Budget, Hertz, National, Alamo, Guerin, Auto Jardim og Sixt. Desuden kan man ofte leje en billig bil i Lissabon fra selskaber som Iberent, som leverer bilen til lufthavnen uden at have eget kontor.

Sammenlign priser fra mange biludlejningsselskaber i Lissabon lufthavn

Skal man videre nordpå i udlejningsbil fra Lissabon, ligger lufthavnen perfekt, da man undgår trafikken i Lissabon. Det er som regel også få trafikale problemer med at komme mod vest til Cascais-Estoril, Sintra eller mod syd til Algarve, men det er en god ide at konsultere kortet på forhånd.

Billig biludlejning i Lissabon
Billeje i Lissabon er let og ukompliceret. Det mest besværlige er faktisk at køre i byen, som er kendt for sin mangel på parkeringspladser, lidt lemfældige skiltning og tætte trafik.

Der er betalingsveje mange steder omkring Lissabon, hvor der både accepteres euro-mønter/sedler og kreditkort. Via-Verde vognbanerne er kun for bilister med abonnement.

Biludlejning er faktisk ofte meget billigt i Lissabon. Uden for feriesæsonen kan der af og til findes priser helt ned til omkring 550 kroner for en uges billeje for den mindste bil.

I ferie-perioden og specielt i juli og august skal man dog regne med at priserne for en uges billeje starter ved omkring 1200 kroner for billigste bil i Lissabon (husk at booke bil i god tid).

I forhold til Spanien og Frankrig er nye biler på grund af beskatning dyre i Portugal, og selv om biludlejning ofte er meget billigt, vil den typiske selvrisiko på forsikringen ved billeje i Portugal ofte være lidt højere end i Spanien og Frankrig. Man kan derfor overveje om det måske er en god ide at købe en ekstra forsikring for at eliminere selvrisikoen, som typisk ligger på mellem 500-1200 euro for mindre biler.

Lej en billig feriebil i Lissabon
Som oftest findes de bedste tilbud på udlejningsbiler i Lissabon på de små biler i supermini-klassen (Ford Fiesta, Opel Corsa, VW Polo, Seat Ibiza eller lignende). De allermindste udlejningsbiler i citybil-klassen (Peugeot 107, Citroen C1, Kia Picanto, Ford Ka eller lignende)  er ofte ikke væsentlig billigere, men har til gengæld langt mindre plads.

Anbefaling af billeje i Lissabon lufthavn
Lej en billig ferie-bil i Lissabon til omkring 1100-1200 kroner for en uges billeje (når man bestiller bil i god tid til ferie-højsæsonen). Venter man til få uger før ferien i juli eller august, kan prisen for en Ford Fiesta eller lignende godt være omkring 2000 kroner for en uges billeje i Portugal.

Se aktuelle priser på billeje i Lissabon lufthavn


Lissabon billeje - gode råd om billeje i Lissabon lufthavn
Artikel: Lissabon billeje - gode råd om billeje i Lissabon lufthavn

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar