Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Mallorca Lufthavn - lej bil i Palma Airport - PMI

Mallorca lufthavn - PMI går ofte under navnet Palma de Mallorca efter største by på øen. På engelsk hedder øen Majorca, og lufthavnen kaldes på spansk for Aeropuerto de Palma de Mallorca.

Lej billig bil i Mallorca lufthavn - se aktuelle priser her

Mallorca lufthavn er den tredje største lufthavn i Spanien efter Madrid og Barcelona. Mallorca Airport er særdeles travl om sommeren, og sætter per 2018 sandsynligvis igen rekord på antal besøgende.

Lej VW Golf Mallorca

Mest populære Mallorca billeje er en bil i Golf-størrelse - priser fra under 600 kroner for en uge afhængig af sæson.

Mallorca tilhører i øvrigt øgruppen de Baleariske Øer (Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera m. fl.), hvor byen Palma de Mallorca med små 400.000 indbyggere er det administrative center.

Se den officielle turist-guide fra Palma de Majorka.

Gode råd om billeje i Palma lufthavn på Mallorca
Mallorca er godt og vel på størrelse med Fyn, men til forskel fra Fyn er Mallorca meget bjergrig specielt på den nordvestlige del af øen.

Vil man gerne rundt og se på egen hånd, er det ofte muligt at leje en meget billig udlejningsbil på Mallorca. Jo tættere man er på højsæsonen, jo højere er priserne på biludlejning på Mallorca.

Lej Seat Mii Spanien

Billigste bil til leje på Mallorca - ofte en Seat Mii (samme som VW Up).

Lejen for den mindste udlejningsbil i Palma lufthavn kan svinge fra godt 1000 kroner per uge til 1500 kroner for en uges billeje i juli-august. Så snart september nås, kan man ofte leje en bil på Mallorca for helt ned til 900 kroner for en uges billig billeje.

Den store prisforskel mellem højsæson og den øvrige del af året gør sig også gældende for 7-personers MPV biler, som når de er billigst på Mallorca, fås helt ned til omkring 2500 kroner for en uges billeje (VW Touran, Citroen C8, Peugeot 807, Opel Zafira el. lign). I juli-august kan prisen let være op til dobbelt så høj eller mere for leje af en MPV eller minibus, hvis ellers der er ledige udlejningsbiler i denne klasse at få.

Bestil bil tidligt til ferien på Mallorca og husk altid at tjekke lejebetingelserne (rate details)
Vi har observeret at på visse populære feriedestinationer i Spanien svinger priserne på billeje meget. Alt andet lige får man ofte den billigste billeje-deal ved at være tidligt ude.

Vores anbefaling af biludlejning på Mallorca
Lej en lille bil på Mallorca. Spaniens mest populære ferieø er trods alt ikke så stor, så de fleste kan nøjes med en mindre bil i Ford Fiesta klassen (Ford Fiesta, Seat Ibiza, VW Polo, Opel Corsa eller lignende). 

Vær desuden opmærksom på de lidt specielle kontrakter på billeje i Spanien (klik for mere information). Man kan se detaljer om billeje-aftalens betingelser (rate details) inden man booker på nettet.

Mange flyruter til Mallorca fra Danmark
Mallorca lufthavn Palma de Mallorca beflyves af følgende selskaber: Norwegian, Cimber Air, Transavia, Air Berlin samt et stort antal charterfly herunder fly fra blandt andet Star Tour, FDM Rejser, Spies, Bravo Tours og mange flere.

Blandt biludlejnings-selskaberne i Palma de Mallorca finder man blandt andet Sol-Mar, Auriga, Europcar, Goldcar Europa, Hertz med flere. Man kan også vælge at leje bil i Palma by eller andre steder på Mallorca. De billigste udlejningsbiler fås dog som regel i lufthavnen på Mallorca, og som altid er det fordelagtigt at man booker på nettet i forvejen.

Lejebiler på Mallorca er i øvrigt ofte billigst hos de spanske selskaber, hvilket normalt ikke gør den store forskel - men som sagt: Check rate details og/eller se vores guide til billeje-aftaler i Spanien.

Søg billeje på Mallorca hos mange udlejningsselskabe på én gang


Billeje Mallorca Lufthavn - lej bil i Palma Airport - PMI
Artikel: Billeje Mallorca Lufthavn - lej bil i Palma Airport - PMI
Artikel senest revideret: søndag, februar 18 2018
Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar