Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Mauritius Lufthavn biludlejning - billig bil SSR Lufthavn

Sammenlign priser på biludlejning i Mauritius Lufthavn.

For størstedelen af turisterne der ankommer til Mauritius, SSR Internationale Lufthavn - MRU er lufthavnen det første stop på øen. SSR er forkortelsen for ’Sir Seewoosagur Ramgoolam’, som var den første premierminister i Mauritius efter øen erklærede sig uafhængige fra den britiske krone i 1968. Typisk benytter lokalbefolkningen lufthavnens oprindelige navn: Plaisance Lufthavn.

 
Perodua Viva er ofte mulig at leje I Mauritius Lufthavn i miniklassen.

Lufthavnen er placeret på den sydøstlige kyst af Mauritius, ca. 45 km fra øens hovedstad, Port Louis - se kort. Den seneste lufthavns terminal (indviet i 2013) tilbyder en række moderne løsninger og en bred vifte af services for passagerer, blandt andet biludlejning.

Biludlejnings selskaber Mauritius SSR Lufthavn
Store, internationale brands som Avis, Hertz, Budget og Europcar tilbyder biludlejning i SSR Lufthavn. Ydermere er det muligt at benytte de lokale biludlejningsfirmaer i Mauritius Lufthavn, her iblandt Ola Mauritius og Pingouin Cars.

Biludlejning Mauritius - book billigt på forhånd
Mauritius er kendt som en luksus feriedestination, men priserne på udlejningsbiler i SSR Lufthavn er overkommelig og til at betale, særligt når bilerne er lejet på forhånd.

Turister, der ønsker at udforske Mauritius uafhængige af metro, tog, bus eller taxa, eller bare gerne vil have en bil til rådighed under deres ophold i Mauritius, kan ofte gøre et godt køb blandt tilbuddene hos de forskellige biludlejningsselskaber i SSR Lufthavn.

Selv i løbet af Mauritius sommermåneder (oktober til april), når turister fra den nordlige halvkugle flokkes til det tropiske paradis, er det ofte muligt at booke en bil i SSR Airport fra omkring 1300-1500 kr. for en uges billeje. Dog er denne pris kun for de mindste biler, for eksempel Perodua Viva, Hyundai i10 eller lignende. Priserne på økonomi klasse bilerne - Hyndai i20 eller Toyota Yaris starter som regel fra ca. 1800-2000 kr. for en uge.

Mauritius tilbud om biludlejningsbiler spænder i alle klasser, herunder mellemstore, full-size and convertible cars, store firhjulstrækkere og minivans/minibusser. Luksusbilerne er naturligvis også tilgængelig i det eksklusive turistmål Mauritius.

Luksus Jaguar XF er mulig at leje i Mauritius Lufthavn.

Afstande fra SSR Lufthavn til Mauritius resorts
Turister, der rejser i udlejningsbiler fra lufthavnen til deres hotel i Mauritius, vil måske finde dette relevant. Her er kørselsafstanden til de populære resorts på øen.

 • Afstand fra Mauritius Airport til Club Med La Plantation: 46 km
 • SSR Airport til Sugar Beach Resort:  47 km
 • Afstand fra SSR Lufthavn til Mauritius Paradise Cove Hotel: 71 km
 • Sir Seewoosagur Ramgoolam Airport til One & Only Le Saint Geran Resort: 60 km
 • Afstand fra Mauritius Airport til Royal Palm Hotel: 72 km

Se kort over store Mauritius resorts.

Fly Danmark/Tyskland til Mauritius
Der afgår ingen direkte fly fra Danmark, så man kan vælge at foretage en mellemlanding eller rejse fra Tyskland. Typisk er priserne fra tyske lufthavne en anelse billigere end priserne fra danske lufthavne.

Danmark til Mauritius

 • Danmark (KBH, Billund, Aalborg) til Mauritius via Frankfurt
 • Danmark (KBH, Billund, Aalborg) til Mauritius via Dubai
 • Danmark (KBH, Billund, Aalborg) til Mauritius via Milano

Tyskland til Mauritius

 • Frankfurt til Mauritius
 • Berlin til Mauritius
 • Muchen til Mauritius via Frankfurt

Mauritius Lufthavn biludlejning - billig bil SSR Lufthavn
Artikel: Mauritius Lufthavn biludlejning - billig bil SSR Lufthavn

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar