Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Modlin Lufthavn i stadig vækst i Polen - travl vintersæson venter Warszawas lavprislufthavn i 2014

Trods en temmelig hård start efter indvielsen i 2012, med en række tekniske problemer, der endte med at lukke lufthavnen i næsten seks måneder, er Modlin-Warsaw Lufthavn, nær den polske hovedstad Warszawa, tilbage på banen.

Ulig de fleste polske lufthavne, som normalt ser et fald i antallet af flyvninger og passagerer i vintersæsonen, forbereder Modlin Lufthavn sig på en travl vinter.

Billeje i Warszawa Modlin Lufthavn - sammenlign billeje online

Modlin Airport Bus

Modlin-bussen i Warszawa bymidte - med gratis internet ombord og envejs-priser fra 9 Zloty per person (ca. 17 kroner) ved billetkøb på nettet © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Modlin Lufthavn Ryanair base
Modlin Lufthavns hurtige udvikling skyldes primært Ryanair, der per ultimo oktober 2014 er det største flyselskab i lufthavnen. Det irske selskab valgte Modlin som en af deres fire polske baser (de tre andre lufthavne er Gdansk, Wroclaw og Krakow).

I den indledende fase, der begyndte den 23. oktober 2014, har Ryanair to fly, med fast base i lufthavnen, til at dække behovet for udviklingen af rutenettet fra Modlin.

Flere indenrigsruter i Modlin Lufthavn, Polen
Efter udmeldingen til pressen tidligere på året (2014) har Ryanair været ganske vedvarende i deres bestræbelser på at overtage segmentet for indenrigsflyvninger i Polen, der indtil nu har været domineret af det nationale luftfartsselskab LOT Polish Airlines og datterselskabet EuroLOT.

Antallet af afgange på begge indenrigsruter fra Modlin til Gdansk og Wroclaw bliver forøget til 2 gange dagligt, hvilket nu gør det muligt at flyve til enten Gdansk eller Wroclaw og retur indenfor samme dag. Polen er et land med store afstande og flyveturen på 75 minutter på begge ruter er et attraktivt alternativ til en firetimers køretur med bil eller tog, især for forretningsrejsende.

Afstand Warszawa til Modlin Lufthavn er ca. 40-50 km, afhængig af, hvor i Warszawa turen udgår fra. Envejs-leje af bil fra Warszawa kan være mere praktisk og fleksibelt som transport til Modlin Lufthavn.

Skoda Rapid udlejningsbil

Populær billeje i Polen - Skoda Rapid med god plads til billig lejepris © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Med lejepriser fra 300-400 kroner (én dags leje - aflevering samme dag i Modlin Lufthavn) bliver det dog aldrig lige så billigt som en tur med Modlin-bussen.

Vinterferie i solen - ruter fra Modlin til de Kanariske Øer og Madrid
Fra oktober 2014 kan rejsende, der søger et afbræk fra den polske vinter med en lille solskinsferie, flyve fra Modlin til tre Kanariske Øer: Til Tenerife er der to ugentlige afgange og til Gran Canaria og Fuerteventura er der afgang én gang om ugen.

Desuden præsenterer Ryanair også fra oktober 2014 en rute fra Modlin til Madrid, med 4 ugentlige afgange.

Ryanair flyvninger til Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife er særdeles spændende nyheder for polakker, da det er de første lavprisruter fra Polen mod de Kanariske Øer.

Modlin Lufthavn - terminal på mark

Modlin Lufthavn i Polen er ikke særligt prangende og ligner faktisk mest en terminal på en mark © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Modlin Lufthavn - nyt flyselskab på vej?
Per oktober 2014 er Ryanair det eneste flyselskab med aktiviteter i Modlin Lufthavn. Wizzair, Ryanairs største konkurrenter på det attraktive Warszawa marked, driver deres aktiviteter fra Warszawa Chopin Lufthavn, den anden store lufthavn i den polske hovestad.

Sammenlign billeje priser i Warszawa Chopin Lufthavn med Cartrawler Polen

Det er dog ingen hemmelighed, at lufthavnens direktion gerne ser et større udbud af luftfartsselskaber i Modlin Lufthavn. Uden at afsløre for meget har direktøren for Modlin Lufthavns marketingskontor bekræftet, at de nye flyselskaber forventes at være i gang i Modlin Lufthavn fra sommeren 2015.

Relateret artikel:

Modlin-Warszawa billeje - Ryanair tilbage i ny Warsaw-lufthavn.


Modlin Lufthavn i stadig vækst i Polen - travl vintersæson venter Warszawas lavprislufthavn i 2014
Artikel: Modlin Lufthavn i stadig vækst i Polen - travl vintersæson venter Warszawas lavprislufthavn i 2014

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar