Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Pico Lufthavn - Azorerne biludlejning med Cartrawler

Sammenlign Pico Lufthavn biludlejningstilbud online med Cartrawler

Pico er den næststørste ø i den portugisiske atlanterhavsøgruppe Azorerne.

Øen, der ofte også kaldes ’Den Sorte Ø’ på grund af den sorte vulkanjord, er en unik oplevelse i bil: de smukke landskaber, som domineres af vulkanen Pico, og de udstrakte vinmarker danner den helt rette baggrund for en oplevelsesrig køretur.

Øens hovedveje hedder ER1 og når hele vejen rundt om øen, mens EN2 skærer igennem Pico og forbinder sydkysten med nordkysten. Se kort over Pico, Azorerne.

Det allerførste stop for de fleste af Picos mange besøgende turister, er øens lufthavn. Beliggenheden taget i betragtning, det store udvalg af biludlejningsselskaber og konkurrencedygtige priser, er Pico Lufthavn (PIX), formentligt også det bedste sted at leje bil på øen.

VW UP er en af de billigste lejebiler i miniklassen i Pico Lufthavn.

Pico Lufthavn ligger på øens nordlige kyst, i kommunen Bandeiras, 8 km. fra byen Madalena.

De bedste billeje tilbud på Azorerne - book online
Ligesom på Azorernes andre store øer, kan priserne på billeje være overraskende høje, især sammenlignet med prisniveauet på Portugals fastland.

For at finde de bedste billeje tilbud på Pico, anbefaler vi kraftigt, at man først sammenligner tilbud fra flere biludlejningsfirmaer før den endelige booking. Med hjælp fra en internet søgemaskine, som for eksempel Cartrawler, kan den ekstra tid det tager at kigge tilbud grundigt igennem fra forskellige udbydere været givet godt ud. Derudover kan biludlejningsselskabernes billejepriser online være ganske konkurrencedygtige, sammenlignet med priser hentet direkte fra de respektives billejesider.

Pico biludlejningsfirmaer
Blandt Pico biludlejningsfirmaerne, der er partnere med Cartrawler, er både internationale brands som Avis, Europcar og Hertz, samt lokale billeje-udbydere, som for eksempel Ilha Verde.

Alle ovennævnte rent-a-car firmaer har udlejningskontor i Pico Lufthavn.

Udvalgte af lejebiler i Pico Lufthavn
Med Cartrawlers hjælp kan man finde de bedste tilbud på et stort udvalg af lejebiler. Lige fra de mindste (og billigste) city biler, de meget populære køretøjer i økonomi og compact klasserne til persontransportkøretøjer – MPV’er (7-seaters) og minibusser (mad plads til 9 personer).

Renault Traffic - minibus til leje i Pico Lufthavn hos Ilha Verde Rent A Car.

Flyruter til Pico
SATA er det eneste flyselskab i Pico Lufthavn. Flyruter til Pico er enten fra Lissabon eller Azorernes andre øer São Miguel (Ponta Delgada) og Terceira.

Pico Lufthavn er også alternativ lufthavn for naboøen Horta. I tilfælde af ugunstige vejrforhold, bliver SATA’s og TAP’s flyvninger omdirigeret til Pico.

Pico Lufthavn rent-a-car - sammenlign priser og book online


Billeje Pico Lufthavn - Azorerne biludlejning med Cartrawler
Artikel: Billeje Pico Lufthavn - Azorerne biludlejning med Cartrawler

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar