Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Rijeka Lufthavn billeje - billig biludlejning Kroatien

Sammenlign priser for Rijeka Lufthavn billeje på Cartrawler Kroatien

Rijeka Lufthavn er, sammen med Pula Lufthavn, en af de store passager til den nordlige kroatiske kyst. Lufthavnen har hovedsageligt sæsonprægede afgange - både hvad indenrigs og internationale afgange angår. Condor, Germanwings, Ryanair og Norwegian er hovedselskaberne, der forbinder Rijeka med det nordlige Europa.

Der går ingen direkte fly fra Danmark til Rijeka, men det er muligt at flyve til og fra bl.a. Hamburg, Göteborg og Stockholm med hhv. Germanwings, Limitless Airways og Ryanair.

Hvis du ankommer til Kroatien via Rijeka Lufthavn, bør du overveje billeje som en billig og bekvem løsning på at rejse selvstændigt i (løbet af) din ferie.

Kia Rio er en populær udlejningsbil i economy car klassen i Rijeka Lufthavn. Book i god tid for at drage fordel af de bedste priser. © Billede: guide-billig-billeje.dk.

De mest konkurrencedygtige priser findes ofte gennem søgemaskiner på nettet, såsom Cartrawler, som arbejder sammen med mange store biludlejningsfirmaer ved Rijeka Lufthavn.

Biludlejningsfirmaer ved Rijeka Lufthavn
Hertz, Avis, Europcar, Sixt og Dollar er de primære internationale udlejningsfirmaer, der opererer ved Rijeka Lufthavn. Dog bør de lokale kroatiske firmaer, som Fleet Rent a Car, Last Minute Rent a Car eller Oryx Car Rental, ikke overses, eftersom de ofte tilbyder attraktive priser og udlejningsbetingelser.

Når der søges efter billig billeje in Rijeka Lufthavn via Cartrawler, støder man højst sandsynligt også på tilbud fra Uniline. Uniline er en stor kroatisk rejsearrangør og har franchise rettighederne til Europcar i Kroatien.

Zračna Luka Rijeka - lufthavn på en ø
Rijeka Lufthavn, der i Kroatien er bedre kendt som Zračna Luka Rijeka, ligger på Krk øen i Kvarner bugten, omkring 21 km sydøst for midtbyen i Rijeka.

En 1,5 km lang betalingsbro forbinder lufthavnen med fastlandet. Broen er i dag kendt som Krk Broen (Krčki most I Kroatien); det tidligere navn, Tito’s bro, blev droppet efter Jugoslaviens opløsning. Bemærk at afgiften (i 2015 - 35 kuna/35 dkk) kun betales når broen krydses fra fastlandet og ud til Krk øen. Se <kort over Rijeka Lufthavns placering>

Om Rijeka
Rijeka er Kroatiens største maritime havn og en af de vigtigste dybvandshavne i Adriaterhavet.

Takket være dens strategiske placering in regionen, blev Rijeka før i tiden forsøgt erobret af både Ungarn og Italien, og den italienske indflydelse er fortsat meget stor i denne del af Kroatien. Navnet Rijeka betyder ’flod’ på kroatisk og det tilsvarende, italienske ord, Fiume, bliver stadig ofte brugt, når der refereres til byen. Byen og de omkringliggende landområder nød mellem 1920 og 1924 at have status som uafhængig stat, som den Frie By Fiume.

Selvom havne- og skibsværft aktivitet traditionelt set var hovedsøjlerne i Rijekas økonomi, takket være de fremragende naturlige elementer i Kvarner bugten og det milde klima, stortrives turismen i dagens Rijeka også. Byens attraktioner, udover strand- og vandsportsaktiviteter, inkluderer også en varieret historisk arv, museer, restauranter og et dynamisk natteliv.

Få et indblik i Rijekas attraktionerRijeka Lufthavn billeje - billig biludlejning Kroatien
Artikel: Rijeka Lufthavn billeje - billig biludlejning Kroatien

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar