Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sammenlign Newcastle Lufthavn biludlejningstilbud på Cartrawler

Billig billeje i Newcastle Lufthavn

Newcastle Airport biludlejning kan blive billigt ved at booke online med søgemaskinen Cartrawler UK. Cartrawler samarbejder med en lang række af biludlejningsselskaber - både større udlejningsbrand men også lokale billejebrands, hvilket giver søgemaskinen Cartrawler mulighed for at sammenligne priser og betingelser blandt udlejningsselskaberne i Newcastle Lufthavn. Gennemfør én søgning og find bilen, der passer bedst til dig og dine behov.

Hyundai i20

Hyundai i20 - en populær udlejningsbil i økonomiklasse.

Når du søger efter en lejebil i Newcastle Airport på Cartrawler, vil du blive præsenteret for tilbud fra Avis, Europcar, Firefly, Budget, Rent A Car, Alamo, Keddy, Interrent, Enterprise og fra off-site udbydere som for eksempel Easirent.

Om Newcastle Lufthavn
Newcastle International Airport - NCL ligger omkring 10 km fra Newcastle-upon-Tyne i det nordøstlige England. Tyneside og Wearside - se kort er det primære opsamlingssted i Newcaste Lufthavn.

Newcastle Lufthavn betjener hvert år 4,5 millioner passagerer, hvilket bringer NCL på listen blandt de ti travleste lufthavne i UK. De største flyselskaber, der opererer i Newcastle Airport er lavprisselskaberne easyJet og Jet2, foruden charterudbyderne som Thomas Cook Airline og Thomson Airways. Sidst i 2015 vil Ryanair åbne ruter i Newcastle Lufthavn, hvor første skud på stammen bliver en rute til Alicante i det sydlige Spanien.

Alicante, Palma de Mallorca og Amsterdam er de travleste internationale ruter fra Newcastle. Kigger man på indenrigsflyvene er London Heathrow, Belfast International og Bristol blandt de mest populære ruter i Newcastle Lufthavn.

Transport til og fra Newcastle Lufthavn
Newcastle Lufthavn er let tilgængelig. Der er to hovedveje, henholdsvis A696 og A1 motorvejen, der begge ligger i nærheden af NCL Airport - se kort.

Newcastle International Airport tilbyder offentlige transport, der er en god løsning for at komme til og fra lufthavnen. Blandt disse er der direkte adgang til metro line til Newcastle, tog forbundet til North East, bus til Newcastle centrum, Kingston Park, Hexham m.v. og taxaer. Endvidere er lufthavnen i Newcastle forbundet med flere cykelstier i North East. Rejsende, der ikke har tung baggage med, kan vælge at cykle til og fra Newcastle lufthavn.

Såfremt du har lejet en bil i Newcastle Airport eller benytter eget køretid, vil du kunne komme fra lufthavnen og nedenstående destinationer på ca:

  • Newcastle Airport til centrum: 15 minutter
  • Newcastle Lufthavn til Darlington: 1 time
  • Newcastle Lufthavn - NCL til Durham: 45 minutter
  • Newcastle Lufthavn til Edinburgh, York, Leeds: 2 timer
  • Newcastle International Airport til Glasgow eller Manchester: 3 timer

Newcastle Lufthavn rent-a-car tilbud - billig i alle udlejningsklasser
Den billigste biludlejningsbil i Newcastle Airport er de små bybiler, som Fiat 500, Chevrolet Spark, Hyndrai i10 eller lignende. Disse kan oftest lejes for omkring 800 kr. for en uge. Ofte kan en større udlejningsbil være værd at overveje, idet prisforskellen på en superior klasse, økonomi klasse, miniklassen og compact er minimal. Compact biler som Ford Focus eller Hyundai i30 er ofte mulige at leje i Newcastle Lufthavn fra ca. 1.000 kr. for en uge. Benyt søgemaskinen Cartrawler til at finde den perfekte bil for dig.

Ford Galaxy

Billig minivan i Newcastle Airport, som Ford Galaxy er ofte tilgængelige fra for eksempel Alamo eller Enterprise Rent A Car.

Udvalget af udlejningsbiler i Newcastle Lufthavn er varieret og fyldt med konkurrencedygtige priser i alle klasser. Hvis man rejser i en større gruppe, kan det være fordelagtigt at leje en minivan eller minibus i stedet for to almindelige biler, idet de billigste minivans ofte kan fås til priser omkring 2.500 kr. for en uges billeje. 


Sammenlign Newcastle Lufthavn biludlejningstilbud på Cartrawler
Artikel: Sammenlign Newcastle Lufthavn biludlejningstilbud på Cartrawler

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar