Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sevilla billeje - billig biludlejning i Sevilla Airport

Sammenlign billeje priser i Sevilla, Spanien via Cartrawler

Sevilla er én af de mest populære byer for turister i Sydspanien.

Den charmerende bymidte i Sevilla domineres af store pladser og pragtfulde bygninger, der kan dateres op til 800 år tilbage, og hvor især gotisk byggestil er fremherskende.

Sevilla var i den sene middelalder særdeles velhavende. Eksempelvis er Sevilla's domkirke bygget i 1400-tallet verdens tredje største.

Sevilla er hovedstad og den største by i den autonome region Andalusien, der i løbet af de sidste 90 år har fordoblet sit samlede indbyggertal til små 8,5 millioner.

Se kort over Sevilla centrum.

Pigerne i Spaniens sydligste region Andalusien (herunder Sevilla, Cordoba og Malaga provinserne) går i øvrigt også for at være Spaniens kønneste.

Billeje i Sevilla International Airport
Den internationale IATA betegnelse for Sevilla Airport er SVQ. Sevilla Lufthavn kaldes også for San Pablo Airport i Spanien.

Lufthavnen er ikke så stor, men godt forbundet via motorveje med de øvrige større byer i Andalusien Malaga, Jerez, Granada, Cordoba, Cadiz, Jaén og Almeria.

Sevilla Lufthavn ligger omkring 10 kilometer nordvest for Sevilla. Der er kun en enkelt afgangshal, så det er let at finde rundt.

Sevilla Airport ligger ved A4 motorvejen (kaldes Autovia del Sul eller Autovia de Andalusia) mellem Cordoba og Sevilla. Motorvejen kaldes også for Europavej E05 og fører helt til Madrid.

I lufthavnen er der et stort udvalg af biludlejningsselskaber. Man kan leje bil ved eksempelvis AurigaCrown (spansk billeje-selskab), Avis rent-A-Car, Europcar og National-Atesa (spansk biludlejnings-selskab), der alle har kontor i lufthavnen. Andre selskaber bringer biler ud til kunder i lufthavnen i Sevilla.

Søg biludlejning fra mange biludlejningsselskaber i Sevilla

Spanien billeje priser i Sevilla Airport
I Sevilla Airport, der er en udpræget low cost lufthavn, er priserne på billeje tit lave.

En VW Golf, Ford Focus, Opel Astra, Seat Leon (eller lignende) kan ofte lejes i San Pablo Sevilla Lufthavn fra omkring 1600 danske kroner i højsæsonen.

Lejer man en VW Golf-klasse bil i Sevilla Lufthavn i maj-juni eller oktober-september kan priserne starte ved 1200 kroner for en uges Spanien billeje.

Bemærk at MPV biler (minivan til 5+2 personer) også er billige at leje i Sevilla med priser fra omkring 2300 kroner for en uges Spanien billeje uden for højsæsonen.

Fly til Sevilla Lufthavn i Spanien
Der er i sommeren 2011 ingen direkte fly fra Danmark til Sevilla San Pablo Lufthavn i Sevilla.


Sevilla billeje - billig biludlejning i Sevilla Airport
Artikel: Sevilla billeje - billig biludlejning i Sevilla Airport
Artikel senest revideret: mandag, maj 25 2015
Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar