Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

USA biludlejning i LaGuardia Lufthavn New York

Find billig billeje i LaGuardia Lufthavn

LaGuardia Airport (LGA) er en af tre internationale lufthavne i New York området. Lufthavnen er mindre end de to andre - JFK Airport og Newark Liberty International - men ikke desto mindre er LaGuardia en lufthavn af en anseelig størrelse med omkring 27 millioner passagerer i 2014.

Hyandai Accent lejebil

Den billigste lejebil i LaGuardia Lufthavn, New York - Hyundai Accent 4-dørs fra Budget.

LaGuardia tæt på New York City centrum
LaGuardia Lufthavn er opkaldt efter New Yorks borgmester fra 1934-1945, Fiorello La Guardia, og er beliggende i East Elmhurst, et område i det nordlige Queens.

Se LaGuardia Lufthavns beliggenhed på kort.

Flere større veje forbinder LaGuardia Lufthavn med New York City centrum: Grand Central Parkway glider over i Interstate 278 som fører fra lufthavnen til Upper Manhattan mod nord eller til Central Manhattan via Interstate 495. Køreafstanden fra LaGuardia Lufthavn til Times Square er omkring 16 km. Af alle New Yorks internationale lufthavne ligger LaGuardia tættest på byens centrum og New Yorks seværdigheder ligger kun godt 30 minutters kørsel fra LaGuardia, enten med Taxa, offentlig transport eller i lejebil.

Se også: Guide til New York.

Biludlejning i LaGuardia med Cartrawler USA
Billeje i LaGuardia tilbydes af et stort antal velkendte biludlejningsfirmaer, blandt andet Advantage Rent A Car, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Payless og Thrifty.

For at finde de mest konkurrencedygtige priser på LaGuardia billeje bør man bruge en internet billeje søgemaskine så som Cartrawler. Denne nemme online søgemaskine giver mulighed for at sammenligne priser fra mange billeje-udbydere bare ved en enkelt søgning. Når man fundet det bedste tilbud på billeje, guider Cartrawler videre gennem en nem og sikker online booking.

De bedste priser på USA biludlejning fra LaGuardia Lufthavn findes ikke nødvendigvis i de mindste billejekategorier. For eksempel er prisen på leje af en SUV ofte meget fornuftig og prisforskellen er forholdsvis lille, sammenlignet med leje af en bil i økonomiklassen.

Ford Escape billeje USA

Billig SUV lejebil i LaGuardia (compact SUV) - Ford Escape.

Lej New York luksusbil - billig i LaGuardia Lufthavn, USA
Det samme gælder for luksusbiler til leje i LaGuardia. Hvis man ønsker at spendere lidt mere under besøget til New York, sprænger det ikke nødvendigvis feriebudgettet. Booker man i god tid online, kan man ofte finde en Nissan Maxima, Buick Lacrosse eller lignede køretøj i premiumklassen til priser, der matcher biler i mindre billejekategorier.

Lej en Lincoln MKS New York Lufthavn

Store luksusbiler til små penge - lej en Lincoln MKS i LaGuardia Lufthavn, New York.

Flyruter til New York LaGuardia Lufthavn
LaGuardia er den eneste af New Yorks internationale lufthavne som ikke har direkte flyruter til og fra Europa. Internationale flyruter fra LaGuardia er primært til Canada (Toronto-Pearson, Montreal-Trudeau og Ottawa). De travleste indenrigsruter fra LaGuardia Lufthavn går til Chicago O’Hare, Atlanta og Miami.

Se også: Direkte flyruter til USA fra Danmark.

Nye terminaler i LaGuardia?
De utidssvarende og overfyldte terminaler i lufthavnen (de originale faciliteter i LGA stammer tilbage fra 1939) har længe trængt til kraftig overhaling. LaGuardia Lufthavn gennemgår lige nu en omfattende modernisering som også omfatter, at den ældste terminal, kendt som Central Terminal Building, bliver revet ned til fordel for nye faciliteter som kan inkorporere de resterende tre terminaler.

Relaterede artikler:

Lukkedage og helligdage i USA.

Kør-selv-rejser til USA med FDM Travel.


USA biludlejning i LaGuardia Lufthavn New York
Artikel: USA biludlejning i LaGuardia Lufthavn New York

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar