Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Nerja billeje Costa del Sol tæt på Malaga

Nerja billeje Costa del Sol tæt på Malaga

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Området Nerja omkring 50 km øst for Malaga er kendt for sin produktion af mango, papaya og avocado. Samtidig har Nerja efterhånden udviklet sig til ét af de mest populære turistområder på Costa del Sol kysten i Sydspanien. Det lille fiskerleje er for længst blevet opdaget af turister, men har dog stadig en mere autentisk stemning end mange af Costa del Sol turistområderne vest for Malaga.

Lej bil i Nerja tæt på Malaga
For dem, som ikke allerede har sikret sig en udlejningsbil fra Malaga Lufthavn, er det muligt at booke billig lejebil i Nerja.

Her finder man eksempelvis det lokale selskab Autos Nerja (på adressen Calla La Cruz nr. 22), Europcar, Lassaggro Cars, Auto Fiesta (også bilværksted) og Keddy.

Bemærk at det ofte er billigst at leje bil i Malaga Lufthavn, men skal man kun bruge bilen i få dage, kan billeje i Nerja være en mulighed med priser fra omkring 1000 per uge (uden for højsæsonen). Søg billig lejebil i Nerja på Costa del Sol med Cartrawler Spanien herunder.