Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sunweb rute fra Aalborg Lufthavn til Tyrkiet (charter til Antalya)

En ny charter-rute til Tyrkiet åbner den 7. maj 2015 fra Aalborg Lufthavn.

Det er det i Danmark relativt ukendte rejseselskab Sunweb, som har valgt Aalborg som sin næste satsning i Danmark, hvor bureauet har en ambition om at øge sin tilstedeværelse.

Hvem er Sunweb? - Sundio Group
Sunweb er en del af Sundio Group International GmbH i Schweiz (registreret hovedkvarter) og har i Danmark kontor (Sunweb) på Lyngbyvej 70 i København.

Rejsevirksomheden er aktiv i Belgien, Holland, Sverige, Danmark, Polen, Spanien, Tyskland, England (Storbritannien) og Frankrig.

Sunweb og Sundio Group rejseaktiviteterne koncentrerer sig om vinterferie, kør selv ferie og solferie; kort sagt de mest populære rejseformer.

Sunweb markedsføres under en lang række rejse-brands i Europa, som eksempelvis SkiHorizon, GoGo, Skikot, Husk, Jiba, X-Travel (Holland), Ecart, Odyssée, Sudtours, og 'Eliza Was Here'.

I Danmark er der foreløbig tale om Sunweb, og der er allerede fokus på vinterferie i 2015 til det danske publikum.

Se mere om Sunweb skiferie i Grenoble (Frankrig).

Sunwebs moderselskab Sundio Group kan dateres helt tilbage til 1991, hvor GoGo Tours blev oprettet. Det er således en erfaren virksomhed med mange strenge at spille på, som er på vej ind i Danmark.

Sunweb rejser til Tyrkiet - nyt fra Aalborg Lufthavn
Sunweb samarbejder med Onur Air fra Tyrkiet og vil lande med de danske feriegæster fra Aalborg i Antalya Lufthavn på den 'Tyrkiske Riviera', som rigtig mange danske feriegæster allerede er fortrolige med.

Se også: Billig Tyrkiet billeje i Antalya

I Aalborg lufthavn kan man efterhånden flyve til Tyrkiet på charterferie (eller som kun fly) de fleste af ugens dage.

Blandt de mange udbydere af rejser til Tyrkiet fra Aalborg Lufthavn finder man udover nytilkommer Sunweb også Suncharter, Spies, Star Tour, Nazar, Detur, Apollo og Bravo Tours.

Sunweb er en seriøs og mellemstor spiller på det europæiske rejsemarked og har en plan om en markedsandel i Danmark på over 10% af markedet i ovennævnte kategorier. Det betyder over 100.000 rejsende om året.


Sunweb rute fra Aalborg Lufthavn til Tyrkiet (charter til Antalya)
Artikel: Sunweb rute fra Aalborg Lufthavn til Tyrkiet (charter til Antalya)

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar