Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Apollo Rejser og Falk Lauritsen Rejser solgt til den tyske REWE gruppe

Efter at være sat til salg i januar 2015 har Kuoni Travel afhændet sine rejsebureau-aktiviteter; herunder de danske aktiviteter i Apollo Rejser og Falk Lauritsen Rejser. Hertil kommer medsalg af flyselskabet Novair og Krone Golf Tours.

Se også: Apollo Rejser og Falk-Lauritsen sat til salg.

REWE gruppen
Køber er REWE gruppen fra Tyskland, som også ejer DER rejse-gruppen og ADAC Reisen i Tyskland.

REWE er måske mest kendt for sine aktiviteter inden for detailhandel. Enhver tysk by med respekt for sig selv har et Penny/Penny-Market supermarked.

Virksomheden, som koncentrerer sig om detailhandel og turisme, blev etableret i 1927 i Køln og beskæftiger over 330.000 medarbejdere i 33 lande.

I de tyske Penny butikker ligger der som regel en afdeling af én af gruppens utallige rejseselskaber og nogen gange endog 2-3 stykker på stribe ved indgangen.

Salg af Apollo og Falk-Lauritsen del af større handel
Kuoni Travel med base i Schweiz har valgt helt at udtræde af markedet for charterrejser (rejsearrangører - tour operators) i Europa.

Salget til REWE omfatter således aktiviteter i en række lande. Det er REWE-selskabet DER Touristik som står som formel køber af Kuoni Travel's aktiviteter.

Kuoni Travel er en mellemstor spiller på europæisk plan med en omsætning på omkring 14,5 milliarder kroner. Tidligere var Kuoni tredje-størst i Europa som rejsebureau (tour operator), men et frasalg af aktiviteter i 2013 i blandt andet Spanien, Frankrig, Holland, Belgien og Rusland reducerede omsætningen betydeligt.

DER vil med overtagelsen af Kuoni Travels aktiviteter sandsynligvis indtage pladsen som tredje største rejsebureau i Europa.

På europæisk plan er Thomas Cook og TUI de største rejsearrangører (TUI er det største). Spies Rejser tilhører Thomas Cook Group, og TUI ejer Star Tour.

Apollo Rejser + Falk Lauritsen (Kuoni Travel) anses som det tredje største rejsebureau i Danmark efter Spies Rejser og Star Tour.

Apollo Rejser uden Falk Lauritsen Rejser er dog isoleret set mindre end Bravo Tours målt på markedsandel.

Se også: Største rejsebureauer i Danmark.


Apollo Rejser og Falk Lauritsen Rejser solgt til den tyske REWE gruppe
Artikel: Apollo Rejser og Falk Lauritsen Rejser solgt til den tyske REWE gruppe

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar