Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Avis Biludlejning i Danmark, Norge og Sverige solgt til Avis Budget Group Inc, USA

Rettighederne til Avis og Budget billeje i Danmark, Norge og Sverige har siden sommer 2010 tilhørt det norske selskab RAC Holding.

I december 2014 er en aftale om salg af bilflåden og rettighederne til at drive Avis billeje (og det noget mindre Budget Billeje) ved at falde på plads.

Pris for franchise-rettighederne i Danmark, Norge og Sverige andrager 50 millioner dollars eller godt 300 millioner danske kroner.

Avis billeje i Danmark gennem 4 ejerskaber på kort tid
Siden den langvarige storaktionær Ivan Nadelmann i 2005 solgte virksomheden Biludlejning i Danmark (rettigheder til Avis og Budget i Danmark) til sydafrikanske Barloworld, har Avis Danmark skiftet ejer med jævne mellemrum.

Barloworld fik 170 millioner norske kroner for Avis i Danmark, Norge og Sverige (inklusiv Budget), da man i sommeren 2010 solgte hele butikken videre til RAC Holding i Norge.

Med den nye ejer i 2014/2015 kommer Avis og Budget i Danmark, Norge og Sverige ind under den oprindelige Avis koncern med hovedsæde i New Jersey i USA.

Avis Budget Group ejer udover billeje-mærkerne Avis og Buget også delebil-forretningen Zipcar og Budget Truck Rental.

Avis billeje i Danmark var i 2010 var igennem en sparerunde, der resulterede i en nedlæggelse af 12 udlejningsstationer. Siden er antallet af Avis Billeje kontorer dog steget igen, således at Avis Danmark i slutningen af 2014 har 38 kontorer i Danmark - også kaldet billeje-stationer.

I salget til Avis Budget Group Inc indgår også en andel af Avis på Island.

Relateret artikel:


Avis Biludlejning i Danmark, Norge og Sverige solgt til Avis Budget Group Inc, USA
Artikel: Avis Biludlejning i Danmark, Norge og Sverige solgt til Avis Budget Group Inc, USA

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar