Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Avis Danmark køber elbiler til biludlejning - BMW i3 på langtidsleje

Der er flere elbiler på vej hos Avis Danmark.

I 2014 fik Avis Danmark 400 stk. Nissan Leaf elbiler leveret, og de har været så stor en succes at billeje-virksomheden nu har mod på endnu et stor-indkøb.

Se også: Nissan Leaf afløser Renault Fluence hos Avis Biludlejning.

I 2016 bliver det den noget dyrere BMW i3, som Avis primært inkluderer i flåden for at kunne tilbyde den prestigefulde elbil på langtidsleje/minileasing.

BMW i3 som udlejningsbil

Lej en BMW i3 hos Avis Danmark © Foto: Guide-Billig-Billeje.dk.

Området langtidsleje er voksende inden for biludlejning, og netop i forhold til elbiler er minileasing/langtidsleje en god måde for erhvervskunder at afprøve konceptet på (brug af elbil i virksomhed) inden en eventuel investering i egen flåde af elbiler.

BMW i3 i Danmark - batteri, opladningstid og rækkevidde med/uden hjælpemotor
Elbilen BMW i3 kan især ses på vejen i større byer.

Carsharing/delebil-selskabet DriveNow købte i 2015 hele 400 stk. BMW i3, som i samarbejde med BMW og Arriva udlejes på delebasis i København.

Se også: DriveNow BMW i3 delebiler I København.

BMW i3 blev introduceret i 2013, og salget gik for alvor igang i 2014. BMW i3 kategoriseres som en urban electric car og har en rækkevidde på 130-180 km mellem hver opladning (op til 180 km for 2017 model).

Uden for storbyen er en BMW i3 således ikke så praktisk, men man kan dog få en BMW i3 med hjælpemotor (range extender). Range Extender BMW i3 versionen inkluderer en lille benzinmotor på 650cc, som udelukkende fungerer som generator. På den made kan en BMW i3 REx tilbagelægge op til mellem 250 og 290 km ved blandet kørsel.

En 2017-model BMW i3 kan oplades til fuld aktionsradius på 4,5 timer. Batteri-teknologien volder dog stadig hovedbrud for BMW-ingeniørerne. BMW i3 2017 modellen (leveres fra sommer 2016) har øget rækkevidde, men til gengæld tager det en time længere at lade en BMW i3 2017 model op i forhold til 2016-modellen med den kortere rækkevidde.

Mens BMW uden tvivl sætter penge til på hver eneste solgt BMW i3, er det formodentligt intet i forhold til, hvad Tesla taber på hver eneste produceret elbil.

Se mere om Tesla.

Lej elbil i Danmark - f.eks. hos Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt
Avis Danmark har i alt omkring 2500 biler i udlejningsflåden. Der foretages løbende udskiftninger og andelen af Avis elbiler forventes per ultimo 2016 at nå op på ca. 900 biler.

Sammenlign priser fra Avis Biludlejning med øvrige udlejningsfirmaer


Avis Danmark køber elbiler til biludlejning - BMW i3 på langtidsleje
Artikel: Avis Danmark køber elbiler til biludlejning - BMW i3 på langtidsleje

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar