Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billig flybillet fra 49 kroner - fra Aalborg Lufthavn med Airnavia

Det nye rejsebureau Airnavia får otte ruter fra Aalborg Lufthavn.

Airnavia er et nyt rejsebureau, der sælger billetter fra 49 kroner fra Aalborg Lufthavn. Men vil du have fingrene i én af de billige flybilletter, skal du skynde dig at slå til!

Det nye selskab kalder sig lavprisflyselskab, men ejer ingen fly - i stedet foretages flyvningerne af henholdsvis SAS og DAT.

8 nye ruter fra Aalborg Lufthavn
Fra maj 2016 flyver DAT fire gange om ugen fra Aalborg til London Stansted.

De 7 andre nye rute er charterrejser fra Aalborg med SAS, primært for det danske rejsebureau Sun Charter.

Airnavia og Sun Charter har delvis samme ejerkreds. Forskellen er blot, Airnavia sælger flybilletter og Sun Charter sælger pakkerejser.

Foruden Aalborg-Stansted ruten har Air Navias lanceret ruter til Alanya, Gran Canaria, Golden Sands i Bulgarien, Korfu, Kreta, Rhodos og Tenerife. Der er en ekstra indsats på Aalborg-Gran Canaria og Tenerife i vinterperioden.

Klassens frække dreng sælger billetter fra 49 kroner
Airnavia er ikke medlem af Danmarks Rejsebureau Forening eller charterselskabernes brancheforening RID (Rejsearrangører i DK).

Da Standby.dk spurgte om årsagen, svarede driftschef Mathias Linde og adm. direktør Lars Christian Linde, at de vil være klassens frække dreng.

Man må sige, de lever op til navnet. Der er nemlig 1000 flybilletter til kun 49 kr. Prisen er uden skatter og afgifter, men det er ulovligt at sælge flybilletter uden passagerafgift. Airnavia dækker derfor differencen og betaler skat og afgifter.

Selskabet ønsker desuden at sælge ekstra ydelser som valg af sæde og bagage.

Airnavia forventer at opnå 65.000 rejsende på Aalborg-Stansted ruten, mens selskabet forventer 40.000 passagerer på de øvrige destinationer.

Turen går til London - lufthavne i London
London er én af de mest besøgte byer af danskerne.

Der er stor efterspørgsel efter billige flybilletter til London og ligeledes er udbuddet. Derfor er det let at bestille billige flybilletter til London.

Der findes tre lufthavne omkring London - henholdsvis Gatwich, Stansted samt Luton. I London findes London City Airport og Heathrow.

Lufthavnene omkring London er ofte billigst at flyve til. Ved valg af de omkringliggende lufthavne, skal man være opmærksom på ekstra tidsforbrug og transportomkostninger, såfremt man skal ind til centrum af London.

Seværdigheder i London - hvad skal man se i London?
Der er et væld af attraktioner i London. Herunder er samlet en række seværdigheder, du simpelthen ikke må glip af, når du besøger London.

Stå af ved stationen Westminister i undergrunden. Når du kommer op fra tuben bliver du mødt af et væld af Londons seværdigheder, heriblandt London Eye, Big Ben og Westminster Palace.

Oplev London Eye, Westminster Palace og Big Ben i London
Pariserhjulet London Eye ligger i bydelen South Bank. Såfremt du starter med at aflægge London Eye visit, vil du få en 360 grader udsigt over storbyen fra 135 meters højde. Turen tage ca. 30 minutter og husk at købe billet i forvejen, så du kan slippe for køen.

Når du har været en tur i London Eye, kan du herefter bevæge dig over til Westminster Palace og Big Ben og desuden slå et smut forbi Westminster Abby.

Gå herefter tilbage til Big Ben og tag på en bådtur på Thremsen. Her kan du opleve storbyen i takt til havets bevægelser og se storbyen fra et helt nyt perspektiv. Gennem bådturen vil du kunne opleve Tower Bridge, London Bridge og St. Pauls Cathedral.

Se musical i London - en mindeværdig oplevelse
Det er et must at se musical, når du besøger storbyen. Oplev Løvernes Konge, Mamma Mia eller Thriller Live blive vakt til live!

Se en forestilling med fantastiske skuespillere, der ikke kun kan danse og spille skuespil, men også har stemmer, der med garanti giver gåsehud over hele kroppen.

Der er en hel særlig stemning og atmosfære - alle er glade og i godt humør, og du er sikker på at forlade salen med et smil, som går fra det ene øre til det andet. 


Billig flybillet fra 49 kroner - fra Aalborg Lufthavn med Airnavia
Artikel: Billig flybillet fra 49 kroner - fra Aalborg Lufthavn med Airnavia

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar