Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billige flybilletter til Australien - 2015-2016 billigste år for Australien rejser nogensinde (Quantas, Emirates, Cathay Pacific, Thai Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways eller SAS)

En returbillet fra København til Sydney Lufthavn (Kingsford Smith Airport - SYD) har aldrig været billigere.

Søger man på Momondo.dk kommer der per maj måned typisk priser op på Australien rejser (flybillet til Sydney retur) fra omkring 6500 kroner med 1 eller 2 flyskift undervejs. Rejser til Australien med kun 1 flyskift er dog som regel lidt dyrere fra omkring 7500 kroner per flybillet.

Netop antallet af flyskift og ventetid i lufthavnen på næste forbindelse til Australien (typisk Sydney Lufthavn) er det springende punkt ved Australien rejser.

Per sommer 2015 er der ingen direkte ruter til Sydney, Australien (eller andre australske lufthavne) fra hverken København, Berlin, Hamburg, Oslo eller Stockholm.

Youtube Video: This is Sydney.

Til Australien over London - ofte dyrt
British Airways og Quantas flyver fra London-Heathrow, men Londons store Heathrow-LHR lufthavn er generelt er en ‘dyr’ lufthavn at anvende - og det har indflydelse på prisen for flybilletten til Australien.

Den ligger desuden i den ‘forkerte retning i forhold til rejser til Australien fra Danmark, og priserne på flybilletter fra København til Australien over London viser sig som regel at blive dyrere end over alternative ruter. Af og til kan man dog opleve at absolut billigste fly til Australien går over London.

Ruter til Australien fra Danmark - flyselskaber
De billigste flybilletter til Australien er som oftest med mellemlanding i ørkenstaterne Doha (Qatar), Dubai eller Abu Dhabi (Forenede Arabiske emirater) - eller eventuelt i Asien (Hong Kong, Bangkok, New Zealand eller lignende).

En del rejsebureauer med Australien på programmet forsøger at gøre stop i fremmede lande til en del af oplevelsen, men skal man til Australien og ikke ønsker at ‘hike’ rundt i andre verdensdele med hele oppakningen i 30-40 graders varme, er minimering af stop på flyvningen til Australien og ikke mindst tidsforbrug ofte den afgørende faktor.

Blandt flyselskaberne med 1 eller 2 stop til Australien fra Danmark finder man:

  • Quantas - fly fra blandt andet Amsterdam (Quantas flyver ikke på København) - dvs. 2 stop
  • Cathay Pacific - ofte billigste flybillet fra København over Hong Kong eller Doha til Sydney (2 stop over London)
  • Emirates - fly til Sydney over Dubai (1 stop) fra København eller med Emirates fra Amsterdam (2 stop)
  • Thai Airways - fly via Bangkok fra København (1 stop)
  • SAS - fly til Sydney, Australien via Beijing i Kina (1 stop) eller over Singapore (1 stop)
  • Qatar Airways - fly via Doha til Sydney fra København (1 stop)
  • Singapore Airlines - fly til Sydney fra København over Singapore (1 stop)
  • KLM - 2 stop over Amsterdam og Abu Dhabi fra København
  • Air Berlin - 2 stop over Berlin og Abu Dhabi fra Københavns Lufthavn

Emirates ruten til Sydney med mellemlanding i Dubai er populær (kun 1 stop) med en forholdsvis rimelig pris på 7000-8000 kroner for en flybillet København-Sydney retur og en hurtig rejsetid på omkring 23 timer (23 timers rejsetid dog kun på nogen afgange med gode muligheder for hurtigt flyskift i Dubai).

Thai Airways er med priser på mellem 7000 og 8000 kroner for en returbillet København-Sydney ofte ikke dyrere end Emirates. Som regel er flyvetiden inklusiv flyskift i Bangkok dog længere.

SAS ruten til Sydney via Beijing eller Singapore er med codeshare med Air China, Thai Airways eller Singapore Airlines.

Sådan kommer du billigst til Australien
Billigste flybillet til Sydney fra København er per forår/sommer 2015 meget ofte med Cathay Pacific via London - eller med Qatar Airways/Cathay Pacific fra København over Doha og Hong Kong. Bemærk den længere flyvetid/rejsetid til Australien end med andre selskaber.

Priserne skifter dog hurtigt, og hvem ved om prisen for København-Sydney turen ikke kommer under 6000 kroner allerede i 2015 eller måske først i 2016. Der er under alle omstændigheder mange flyselskaber på markedet, og de er aggressive i deres prissætning.

Billig rejser til Australien fra Tyskland: Fra Frankfurt kan man faktisk allerede flyve til Sydney, Australien for under 6000 kroner retur.

Sådan kommer du hurtigst til Australien
Hurtigste fly (korteste rejsetid) til Australien/Sydney fra København er ofte med SAS eller Singapore Airlines (begge over Singapore) og begge med 1 stop. Regn med minimum 21-23 timer one-way inklusiv stop og flyskift.

Hvilke flyselskaber er bedst til Australien?
Singapore Airlines, Quantas, Emirates og Thai Airlines har alle ry for at tilbyde god service på langdistance-ruter. Up-and-coming flyselskabet Cathay Pacific med base i Hong Kong har også fået meget ros.

Det kan naturligvis spille ind, hvor man kan anvende sine bonuspoint. Her har SAS, Air China, Thai og Singapore Airlines en fordel, da de alle er medlem af Star Alliance.

Hvor lander man i Sydney?
Kingsford Smith Airport kaldes også for Sydney International Airport og ligger i forstaden Mascot syd for Sydney. Afstand fra Sydney Lufthavn til centrum (Sydney Tower Eye) er kun ca. 10 km - svarende til en biltur på 15 min til en halv time af M1.

Lufthavnen i Sydney er delt op i en indenrigs- og en udenrigs-lufthavn. Transport mellem de indenrigs og udenrigs er gratis, hvis man flyver med Quantas. Der er tog og busser mellem indenrigs og udenrigs i Sydney Lufthavn.

Se også: Aktuelle billeje-priser i Sydney Lufthavn


Ovenstående prischeck blev udarbejdet den 24. april 2015. Priser og flyruter til Australien ændrer sig løbende. Det er eksempelvis påfaldende at et selskab som Lufthansa ikke flyver til Sydney.

Meget af den tiltagende konkurrence på flybillet-priser til Australien fra Europa skyldes de store ’petro-dollar’ flyselskaber fra Mellemøsten, som formodentlig ikke behøver at have den store økonomi i deres flyvninger (investeringer i nye store fly). Der investeres med andre ord fra både Qatar og De Forenede Emiraters side i markedsandele på Australien flyvninger fra Europa.

Guide-billig-billeje tager forbehold for fejl og udeladelser i ovenstående prischeck på Australien rejser (flybilletter).


Billige flybilletter til Australien - 2015-2016 billigste år for Australien rejser nogensinde (Quantas, Emirates, Cathay Pacific, Thai Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways eller SAS)
Artikel: Billige flybilletter til Australien - 2015-2016 billigste år for Australien rejser nogensinde (Quantas, Emirates, Cathay Pacific, Thai Airways, Singapore Airlines, Qatar Airways eller SAS)

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar