Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billund Lufthavn får flyrute til Lissabon - Primera Air åbner ny forbindelse til Portugal

Mens alle andre flyselskaber, der har afgange til Portugals hovedstad fra Danmark, flyver fra Københavns Lufthavn, satser et flyselskab for første gang på at tilbyde normale flybilletter fra Billund til Lissabon.

Primera Air når dermed op på 16 destinationer fra det midtjyske; alle til turistdestinationer i syden.

For Primera Air, der er en del af Primera Travel Group, er det et spærgsmål om at fylde flyene bedst muligt. Der er grundlæggende tale om charterfly, som blandt andet servicerer det af Primera Travel Group ejede rejseselskab Bravo Tours.

Lissabon oplevelser.

Allerede i 2014 begyndte selskabet at tilbyde flysæder til normalt betalende passagerer (kun fly) uden nødvendigvis på samme tid at sælge en rejse.

Samtidig fortsatte Primera Air hovedforretningen med at sælge flysæder til andre rejseselskaber uden for koncernen.

Primera Travel Group består udov er danske Bravo Tours også af rejsebureauer i Sverige (Solresor), Finland (Matkavekka og Lomamatkat), Norway (Solia) og dertil af flere mindre incomming bureauer i blandt andet Island og Norge samt aktiviteter i Estland.

Til Lissabon for 1600 kroner t/r fra Billund
Fra og med april 2017 vil der hver torsdag være afgang til Lissabon fra Billund Lufthavn.

I højsæsonen (inklusiv efterårsferie) skal man forvente højere priser, men den portugisiske hovedstad kan opleves hele året, da klimaet svarer til Californiens med masser af sol stort set hver dag.

Hvis man vil mindske risiko for regn, skal man undgå sidste del af okober og hele november samt starten af december, men selv i disse måneder kan der sagtens forekomme lange perioder med skyfri himmel.

Søg billig billeje i Lissabon Lufthavn

Flere rejser til Portugal
Ifølge Stig Kaspersen, som i en lang årrække har været ansvarlig for Portugals Turistbureau i Danmark, har danske turister igen fået øjnene op for Portugals kvaliteter.

Antallet af overnatninger i de første 5 måneder af 2016 er steget med 21% til 221.000, og hertil kommer uregistrerede overnatninger med Airbnb, Homeaway m.fl.

Primera Air flyver fra Billund til en lang række destinationer. I Portugal er der forbindelse til Lisbon, Faro og Ponta Delgada på Azorerne.

I Spanien lander Primera Air fly fra Billund i Barcelona, Alicante, Malaga, Tenerife, La Palma (Kanarieøen La Palma), Palma de Mallorca og på Gran Canaria.

Tyrkiet, Bulgarien og Frankrig har ruter fra det midtjyske til henholdsvis Antalya, Varna og Nice. Der flyves også til Grækenland (Rhodos, Santorini og Kreta-Chania).


Billund Lufthavn får flyrute til Lissabon - Primera Air åbner ny forbindelse til Portugal
Artikel: Billund Lufthavn får flyrute til Lissabon - Primera Air åbner ny forbindelse til Portugal

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar