Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billund fly til Paris Charles-De-Gaulle Lufthavn 2 gange dagligt med Air France / HOP!

Paris-ruten fra Billund Lufthavn med Air France/HOP blev en realitet for efterhånden en del år siden.

Med hele to afgange dagligt fra Billund Lufthavn til Paris Charles-de-Gaulle (CDG) er der gode muligheder for at tilpasse rejseplanen fra Jyllands hovedlufthavn til den franske hovedstad.

Se også: Guide til billig billeje i Paris-CDG

Morgenfly og eftermiddagsfly fra Billund til Paris
Morgenflyet fra Billund afgår 07.25 alle ugens dage og er i Paris omkring kl. 9.20. Eftermiddagsflyet letter 15.10 og er i Paris 17.05.

Ruten varetages af Air France datterselskabet HOP Regional og flyves med brasiliansk producerede Embrear E-170 maskiner med plads til 76 passagerer.

Billigt til Paris fra Billund
Billigste returbillet fra Billund til Paris kan i 2015 bookes fra omkring 1600 kroner, hvis man er ude i god tid og kan flyve på torsdage eller fredage, hvor der typisk er flest billige flysæder at få.

Er man mindre fleksibel, skal man regne med at komme til at betale mellem 2300 og 3500 kroner for turen Billund-Paris-Billund.

Paris CDG - største og vigtigste Paris-Lufthavn
Paris CDG tilhører sammen med Amsterdam-Schiphol, London-Heathrow og Frankfurt Lufthavn gruppen af de suverænt største lufthavne i Europa. Nogen medregner som 5. store Europa-lufthavn også Istanbul Atatyrk Lufthavn, der er på størrelse med Amsterdam-AMS.

Med et omfattende rutenet til stort set alle verdenshjørner og specielt med Air France til tidligere franske kolonier i Afrika og Asien, er Paris CDG faktisk større målt på trafik end Frankfurt Lufthavn. Kun London-Heathrow er i Europa større end Paris-Roissy, som Paris CDG også kaldes.

HOP! flyet fra Billund ankommer og afgår normalt fra Terminal 2G.

Relateret artikel:

Værd at vide om Paris-CDG Lufthavn.


Billund fly til Paris Charles-De-Gaulle Lufthavn 2 gange dagligt med Air France / HOP!
Artikel: Billund fly til Paris Charles-De-Gaulle Lufthavn 2 gange dagligt med Air France / HOP!

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar