Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Rygte: Cartrawler forventes at overtage Auto Europe

Cartrawler, der er specialist i online billeje-formidling, forventes at overtage konkurrenten Auto Europe inden for nærmeste fremtid. Det oplyser Sky News.

Med overtagelsen af Auto Europe forventer Cartrawler at kunne få bedre fodfæste på det lukrative amerikanske billejemarked, som Auto Europe traditionelt har haft meget fokus på - i særlig grad målrettet amerikanere, der tager på oversøiske ferier med behov for en lejebil.

Hvem er Auto Europe Biludlejning?
Auto Europe, der blev grundlagt i USA i 1954, har også specialiseret sig i udlejning af luksusbiler, autocampere, motorcykler samt personlig chauffør- og lufthavnstransport. Dermed tilbyder Auto Europe en række specielle services – ud over almindelig formidling af biludlejning.

Auto Europe har base i Portland i Maine, og sælger biludlejning på 20.000 destinationer i 180 lande i Europa, Asien, Afrika, Australien, Sydamerika og Nordamerika. I Europa ligger hovedkontoret i München i Tyskland.

Blandt Auto Europes primære biludlejningspartnere finder man Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt – altså stort set alle de større, kendte internationale biludlejningsselskaber.

Auto Europe er aktuelt ejet af Court Square – en kapitalfond med base i New York.

Cartrawler har tidligere overtaget Holiday Autos i 2013, og driver desuden Argus Car Hire.

Cartrawler blev etableret af brødrene Niall and Greg Turley i 2004, men er siden videresolgt til kapitalfonde i flere omgange - senest i marts 2014 til BC Partners og Insight Venture Partners til en anslået værdi på 450 millioner euro.

Sky News oplyser at BC Partners endnu ikke har bekræftet Cartrawler - Auto Europe transaktionen.

Relateret artikel:

Cartrawler Biludlejning solgt til BC Partners og Insight Venture Partners


Rygte: Cartrawler forventes at overtage Auto Europe
Artikel: Rygte: Cartrawler forventes at overtage Auto Europe

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar