Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Cartrawler ansætter 400 nye medarbejdere i Dublin

Selskabet Cartrawler, der har specialiseret sig i at sammenligne priser på billeje fra mange biludlejningsselskaber i hele verden, har annonceret at man i løbet af de næste 3 år planlægger at ansætte 400 nye medarbejdere i hovedkvarteret i Dundrum i Dublin, Irland.

Sammenlign billeje priser med Cartrawler via Guide Billig Billeje

Rekrutteringen af de første 200 nye medarbejdere er allerede påbegyndt og ansættelserne sker på tværs af hele Cartrawler organisationen i Irland med fokus på forretningsudvikling, kunde-support, datalogi, teknologi og regnskab. De første 200 stillinger ventes at være besat allerede i starten af 2015.

Den 18. oktober afholdt Cartrawler "åbent hus" for potentielle kandidater til de nye jobs hos Cartrawler i Irland.

Cartrawler Customer Centre of Excellence
Samtidigt annoncerede Cartrawler at man vil etablere et helt nyt kundecenter under navnet "International Customer Centre of Excellence" - ligeledes med placering ved Cartrawlers hovedkontor i Dundrum, Irland.

Det nye Cartrawler kundecenter i Irland skal yde support til Cartrawler billejekunder i 174 lande i verden.

Cartrawlers CEO Mike McGearty udtalte ved offentliggørelsen at Cartrawler ønsker at fortsætte med at investere i teknologi samt medarbejder udvikling med henblik på at bevare positionen som én af de drivende kræfter på markedet for online biludlejningssammenligning. Mike McGearty udtrykte i øvrigt stolthed over at kunne etablere de nye arbejdspladser lokalt i Dublin, Irland.

Den markante udvikling i medarbejderantallet hos Cartrawler i Irland vil modtage støtte fra den irske regering (Government's Action Plan for Jobs) samt organisationen Enterprise Ireland.

Cartrawler har desuden kontorer i London og Boston, USA.

Information om Cartrawler
Selskabet blev stiftet i 2004 med hovedkvarter i Dublin. 

Billeje-formidleren Cartrawler samarbejder med over 1200 biludlejningsselskaber i 174 lande fordelt på over 30.000 byer og lufthavne.

Cartrawler ejer desuden Holiday Autos og Argus Biludlejning.

Relaterede artikler:


Cartrawler ansætter 400 nye medarbejdere i Dublin
Artikel: Cartrawler ansætter 400 nye medarbejdere i Dublin

Emner: , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar