Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Enterprise billeje i Danmark - nyt kontor i Københavns Lufthavn

USA billeje-selskabet Enterprise er kommet til Danmark.

Som del af en større europæisk satsning har verdens største biludlejer Enterprise Rent-A-Car i februar 2015 etableret eget kontor i Københavns Lufthavn.

Der er dog tale om et Enterprise franchise i et nyt billeje-selskab med Danske Bank (Nordania Leasing) og Semler Gruppen som deltagere.

Verdens største billeje-selskab
Enterprise har siden 2007 ejet de ligeledes internationale billeje-brands Alamo Rent-A-Car og National Car Rental.

Faktisk var National Car Rental inden Enterprise overtagelsen kortvarigt til stede i Danmark først som franchise hos Danecar i Charlottenlund, som blev overtaget af PS Biludlejning (PS Biler).

I eksempelvis England gik Enterprise i slutningen af 1990'erne ganske markant ind på markedet med attraktive billeje-priser og har desuden etableret sig i vigtige lande som Tyskland, Spanien, Frankrig og Italien. I Spanien har man købt billeje-firmaet Atesa og i Frankrig er Citer blevet overtaget af Enterprise Billeje.

Se mere om Enterprise billeje-forretningen i Europa.

Enterprise (medregnet Alamo, National, Citer, Atesa) råder over flere end 1,5 millioner køretøjer. Der er primært tale om personbiler, men der lejes også varebiler og lastbiler ud.

Enterprise billeje Danmark
I Danmark har Enterprise Rent-A-Car indgået partnerskab med Nordania Leasing og Semler Gruppen, som står bag importen af VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Bentley, Lotus og Lamborghini i selskabet Skandinavisk Motor Compagni (SMC).

Det er tanken at SMC skal integrere billeje med eksisterende bilforretninger rundt omkring i landet (hvor SMC eksempelvis stort set har monopol på salg af nye VW biler).

Denne strategi har været prøvet med skiftende held af forskellige biludlejningsselskaber i Danmark over årene og har også været forsøgt med for eksempel Shell tank-stationer.

Billeje er imidlertid meget koncentreret om lufthavne, og her vil Enterprise-selskabet (den danske franchise holder) naturligvis oprette kontorer.

Enterprise billeje i Billund Lufthavn forventes åbnet 1. maj 2015. Det ambitiøse mål er at nå 1000 Enterprise flådebiler (danske) i løbet af et år og 10-15 udlejningsstationer i løbet af 2015-2016.

Indledningsvis satser Enterprise i Danmark på udenlandske gæster (bookinger af billeje) via andre lande som USA og Canada og i mindre grad fra lande i Europa.

Sammenlign billeje tilbud fra Enterprise og øvrige biludlejningsselskaber


Enterprise billeje i Danmark - nyt kontor i Københavns Lufthavn
Artikel: Enterprise billeje i Danmark - nyt kontor i Københavns Lufthavn

Emner: , , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar