Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Flyv til Tallinn med SAS - ruter fra CPH og Stockholm

Overvejer du en rejse til Tallinn? Nu kan du flyve med SAS!

Tallinn er vendt tilbage på SAS destinationsliste efter at have været indstillet i 7,5 år. Ifølge OAG Schedules data fløj SAS sidste gang denne rute i juni 2008 fra Sverige.

I første omgang flyves der fra København og Stockholm, men i løbet af den næste måned vil der blive udbudt ruter fra Oslo.

Der vil blive fløjet 16 gange om ugen fra den danske hovedstad med CRj 900, mens der vil blive fløjet 23 gange om ugen fra den svenske hovedstad med ATR 72.

EVP Commercial i SAS Eivind Roald har udtalt, at Tallinn i Estland er en destination med mange rejsende og et populært feriemål. Han fortsætter og fortæller, at SAS af den årsag har valgt at handle hurtigt, da Tallinn er en stor og vigtig destination i deres region. Rent geografisk er det også en fordel, idet det er en super beliggenhed i forhold til pendulkørsel til og fra Estland.

Der vil være skarp konkurrence på begge ruter. Både i form af Adria Airways, der påbegyndte flyvninger d. 8. november 2015. Foruden Nordic Aviation Group, der blev skabt af Estlands regering for at sikre forbindelser mellem Estland og resten af verden, hvor flyvningerne varetages af selskabet bmi regional, Carpatair, NextJet and Trade Air. Endvidere er der det estiske luftfartselskab Avies, som flyver fire gange om ugen mellem Stockholm og Tallinn.

Biludlejning Tallinn - lej billig bil i Lennart Meri Tallinn Airport
Den største lufthavn i Estland er Tallinn Airport, der ligger blot fire kilometer fra centrum. Planlægger man at bo lidt udenfor centrum, kan det være fordelagtigt at booke en udlejningsbil.

Med en lejebil i Tallinn er man fri for at tænke på offentlig transport eller betale for en taxa. Booker man udlejningsbilen via Cartrawler, er man sikret et væld af gode tilbud.

Der er mærker som Avis, Hertz, Sixt, Europcar, Right Cars, addCar, Budget, nü car rentals, Thrifty og Hansarent.

Find den perfekte lejebil i Tallinn Lufthavn


Flyv til Tallinn med SAS - ruter fra CPH og Stockholm
Artikel: Flyv til Tallinn med SAS - ruter fra CPH og Stockholm

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar