Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Fly til München fra København med Transavia

Det hollandske selskab Transavia åbner ny rute i CPH Airport maj 2016!

D. 25. marts får SAS og Lufthansa en konkurrent, idet lavprisselskabet Transavia får en rute mellem Københavns Lufthavn og München.

Transavia, som er ejet af Air France/KLM, har annonceret, at selskabet fra marts 2016 vil etablere en base i Münchens Franz Josef Strauss lufthavn ved at åbne 16 nye ruter.

Søg billig billeje i München Lufthavn

Én af de nye ruter er München-København rute med fire ugentlige flyvninger på henholdsvis mandage, onsdage, fredage og søndage. Sidst i maj bliver ruten spækket med to ekstra afgange om ugen, således at flyvningerne finder sted alle ugens dage med undtagelse af lørdag.

Dog er det ikke i nærheden af antallet af flyvninger, at både SAS og Lufthansa udbyder. Selskaberne flyver henholdsvis tre og fire gange om dagen mellem CPH og München.

De øvrige Transavia ruter fra München lyder på destinationer i Sydeuropa og Nordafrika. Selskabet slår dørene op til 66 ugentlige flyvninger og øger til 77 ugentlige afgange i slutningen af maj med fem til seks fly.

I skrivende stund har Transavia kun en enkelt rute mellem KBH Lufthavn og Eindhoven i Holland med otte ugentlige flyvninger. Fra 4. april 2016 kommer der to daglige afgange på hverdag foruden en enkelt dagligt på lørdage og søndage. Sammenlagt bliver der 12 ugentlige flyvninger.

I alt har Transavia mere end 110 destinationer i Europa og Nordafrika.

Foruden CPH Airport vil Transavia fra München fra 2016 også flyve til Bari, Bologna, Bruxelles, Catania, Dubrovnik, Faro, Mallorca, Marakech, Napoli, Palermo, Pisa, Porto, Sevilla, Valencia og Venedig.

München - hvad skal man se i München?
Lyder en tur til München som noget for dig? Så får du lige en lynhurtig guide til, hvad du eventuelt kan se, når rejsen går til storbyen.

München byder på mere end den blot den fuldstændige fantastiske oktoberfest! Frauenkirche som kan oversættes til Vor frue Domkirke, er beliggende i hjertet af byen. Kirken blev bygget i slutningen af det 15. århundrede med præg af både gotik - og renæssance arkitektoniske stil. Domkirken har to 99 meter høje tårne, hvor der på toppen er løgformende kupler.

Lige ved siden af Frauenkirche finder man én af Münchens mest berømte seværdigheder, nemlig Marienplatz. Pladsen er omgivet af smukke bygninger, caféer og restauranter.

Et andet must-see i München er Schloss Nymphenburg. Slottet blev bygget i slutningen af det 17. århundrede i fineste barok arktektonisk design. Foruden det smukke palads kan du slå dig løs i de næsten 200 hektar haver, hvor der er klare damme, vandveje, vandrestier og springvand i naturskønne omgivelser.

Man kan også se koncentrationslejren Dachau. Den åbnede - som den første i Tyskland - i 1933. I dag står koncentrationsejren som symbol for de tragiske hændelser, der fandt sted under Anden Verdenskrig.

Se også: Tips om biludlejning i München Lufthavn i Sydtyskland.


Fly til München fra København med Transavia
Artikel: Fly til München fra København med Transavia

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar