Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Goldcar lancerer biludlejning i Kroatien

Det spanske udlejningsfirma, Goldcar, har annonceret deres indtræden i Kroatien. Goldcar vil fremover være at finde i Zagreb Lufthavn samt Dubrovnik Lufthavn og Split Lufthavn.

Find billig billeje i Kroatien

Udover at oprette kontorer i Kroatien, åbner Goldcar også endnu en station i Grækenland, som kommer til at ligge i Thessaloniki.

Ydermere har Goldcar også åbnet fire nye stationer i Italien i henholdsvis Firenze Lufthavn, Verona Lufthavn, Torino Lufthavn og Treviso Lufthavn.

Åbningen af disse kontorer er en del af Goldcars ekspansionsplan for middelhavsområdet. Kroatien er en voksende turistdestination - med 13 millioner internationale turister i 2014 var Kroatien det land i Europa, der modtog tredje flest udenlandske turister pr. indbygger (der bor 4,2 millioner indbyggere i Kroatien).

Når Goldcar går ind på det kroatiske marked, bliver det med en flåde på omkring 200 køretøjer. Disse 200 biler dækker en bred vifte af modeller, der passer næsten alle ønsker og behov, når man lejer bil i Kroatien.

Se Goldcars videoannoncering af kontor i Dubrovnik.

Goldcar lejebiler Kroatien
Billejeflåden i Kroatien kommer til at bestå af biler i alle størrelser. Ønsker man en lille lejebil, vil man som oftest få udleveret nøglerne til en Fiat Panda - eller lignende model. I økonomiklassen finder man modeller som eksempelvis Ford Fiesta og Volkswagen Polo.

Kompaktklassen hos Goldcar i Kroatien byder på enten en Ford Focus eller en Mercedes A-Klasse (eller lignende modeller). Derudover kan der også både lejes stationcar (Ford Focus) og minivans - i dette tilfælde vil det ofte være en Mercedes Vito Traveliner, man får lov at afhente. Er det en minivan, man går efter, vil den hos Goldcar Kroatien altid have 9 sæder - som kan lejes med et almindeligt kørekort.

Læs mere om hvilke regler, der gælder ved Kategori B kørekort.

Hvorfor leje en bil på ferien i Kroatien?
Kroatien kan prale af at deres flotte kyststrækning ved Adriaterhavet - og den opleves nemmest i bil. Har man dog betænkeligheder ved at leje bil, kan vi forsikre, at der ingen grund er til bekymring.

Infrastrukturen i Kroatien er de fleste steder rigtig fin og det er generelt sikkert og let at komme rundt i landet. Derudover er billeje også ofte billigt i Kroatien - specielt hvis man booker online i god tid inden afrejse.

Læs mere om billeje i Kroatien.

I og med at Kroatien ligger så tæt på Italien, vil man også ofte opleve at landet har nogle elementer til fælles med støvlelandet. Flere og flere turister er ved at få øjnene op for den tidligere jugoslaviske republik - og netop det, at landet minder meget om de øvrige Middelhavslande med dejlig mad og en skøn atmosfære. 


Goldcar lancerer biludlejning i Kroatien
Artikel: Goldcar lancerer biludlejning i Kroatien

Emner:

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar