Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Hertz Biluthyrning kåret som bedste biludlejningsselskab i Sverige ved Grand Travel Award 2016 foran Avis og Europcar

For 4. år i træk er Hertz Biluthyrning blevet kåret til bedste biludlejningsselskab i Sverige.

Grand Travel Award afholdes årligt af det svenske rejsemedie Travel News. I 2016 blev Grand Travel Award afholdt i Stockholm for 24. gang.

Vinder i kategorien "Bästa biluthyrare"
Hertz Biluthyrning var nomineret i kategorien "Bästa biluthyrare" sammen med de primære konkurrenter Avis Biluthyrning og Europcar Biluthyrning.

Hertz er meget stærkt repræsenteret i Sverige med hele 220 svenske udlejningskontorer. Til sammenligning har Europcar 135 udlejningsstationer i Sverige mens Avis har 80 kontorer i Sverige.

Sammenlign priser fra Hertz og andre biludlejningsselskaber i Sverige

Administrerende direktør for Hertz Biluthyrning, Niklas Siljeblad, udtaler at man har stor succes med nye selvbetjeningsautomater til biludlejning.

I Sverige deltager Hertz også aktivt i en række nyskabende projekter som f.eks. Sunfleet delebiler, Roadmate samkørselstjeneste og Hertz Freerider til transferkørsel.

Hvem stemmer ved Grand Travel Awards, Sverige?
Kandidater til rejsepriserne nomineres af en jury i de forskellige kategorier, hvorefter et markedsanalysebureau gennemfører afstemningen.

I afstemningen deltager 600 ansatte i rejsebureauer samt 600 personer, der er relateret til andre dele af rejsebranchen.

Juryen laver en samlet vurdering af hver enkelt virksomheds produktudvikling, innovation, økonomiske resultater, markedsaktivitet samt hvordan virksomhederne opfattes af rejsebureauer og slutkunder.


Hertz Biluthyrning kåret som bedste biludlejningsselskab i Sverige ved Grand Travel Award 2016 foran Avis og Europcar
Artikel: Hertz Biluthyrning kåret som bedste biludlejningsselskab i Sverige ved Grand Travel Award 2016 foran Avis og Europcar

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar