Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Holiday Autos - Flere danskere lejer bil i 2010

Holiday Autos, der er én af verdens største formidlere af udlejningsbiler, rapporterer at 8% flere danskere har lejet bil i 2010 sammenliget med 2009.

Det hænger ifølge Holiday Autos sammen med at mange danskere sparede på rejseudgifterne og nedsatte rejseaktiviteten under finanskrisen.

Holiday Autos sammenligning dokumenterer at danske bestillinger af udlejningsbiler er steget med 8 procent i sammenligning med foregående år (i perioden januar-juli) og Holiday Autos konkluderer dermed at danskerne igen bruger flere penge på at rejse til udlandet.

Holiday Autos formidler billeje i 80 lande i samarbejde med en række af verdens største biludlejningsselskaber, som f.eks. Hertz, Alamo, Europcar og National, men også fra mindre lokale biludlejningsselskaber i de enkelte lande.

Billigste sted at leje bil
Guide Billig Billeje anbefaler at man altid sammenligner billeje priser på flere forskellige hjemmesider, for at finde de bedste tilbud på biludlejning.

Sammenlign priser hos Holiday Autos

Sammenlign priser hos Cartrawler / Guide Billig Billeje


Holiday Autos - Flere danskere lejer bil i 2010
Artikel: Holiday Autos - Flere danskere lejer bil i 2010

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar