Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Hertz Service Center etableret af Hertz i Danmark

Hertz Biludlejning øger sit fokus på kundeservice med etableringen af Hertz Service Center i Danmark.

Baseret på tidligere erfaringer fra Hertz Support-afdeling ønsker man at øje fokus på ekspertisedeling og sprog.

Derfor yder Hertz i Danmark support med lokal, dansktalende service til danske billeje-kunder. For år tilbage havde Hertz en fælles nordisk reservationsafdeling, men Hertz konkluderede at mange danskere har svært ved at tale med en lokal norsk eller svensk support-medarbejder. Derfor har Hertz i de seneste år haft egne reservationsafdelinger i Danmark, Norge og Sverige.

Forbedringer af Hertz kundeservice med etableringen af Hertz Service Center
Med lanceringen af et dedikeret Hertz Service Center i Danmark, ønsker Hertz at give billeje-kunderne et endnu højere serviceniveau. Bl.a. ønsker man at sikre at Hertz-kunder altid serviceres af Hertz-medarbejdere, der har en meget stor og alsidig ekspertise.

Hertz forventer ligeledes at kunderne fremover vil opleve en forbedret telefonbetjening, og at systemet vil sikre, at der fremover er ekstra medarbejdere til rådighed i Hertz-telefonbetjeningen i perioder med mange billeje-reservationer og support-opkald.

Med lanceringen af Hertz Service Center i Danmark samler Hertz således den danske reservation, kundeservice og Hertz #1 Club Gold service.

Relaterede artikler:


Hertz Service Center etableret af Hertz i Danmark
Artikel: Hertz Service Center etableret af Hertz i Danmark

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar