Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Lej Tesla hos Sixt i Danmark (mixleje) - eller på 3, 6, 9 eller 12 måneders kontrakt (minileasing)

Sixt i Danmark har købt stort ind hos Tesla.

Hele 150 Tesla S elbiler har Sixt bestilt, hvilket er én af de største ordrer, som den amerikanske bilfabrikant nogen sinde har modtaget.

Se også: Tesla S - den ultimative gadgetbil.

Mixleje eller kontrakt på leje af Tesla hos Sixt på 3,6, 9 eller 12 måneder
Den lynhurtige elbil kan prøves/lejes hos Sixt inden køb. Ordningen kaldes ‘lej før du ejer’ eller ‘mixleje’ og kan løbe over eksempelvis 3, 6 eller 9 måneder.

Med priser per måned fra 14.995 kroner med 1500 km/måned inkluderet får man stillet den billigste Tesla 70 til rådighed. Vælger man at købe elbilen fra Tesla efter lejeperioden, koster den fra 689.925 kroner ifølge Sixt (per januar 2016).

De dyrere Tesla S 80 og Tesla S 90 kan lejes/finansieres på samme ordning.

Strøm på ladestationer dvs. fra Clever ladenetværk og fra Tesla såkaldte Superchargers, som ikke har noget at gøre med en normal supercharger i en bilmotor at gøre, er inkluderet i ovennævnte leje af Tesla; de billigste priser har desuden 1500 km inkluderet uden yderligere egenbetaling.

Der er også ladekabler og vejservice (vejhjælp) inkluderet. I lejeperioden er desuden inkluderet forsikring med en selvrisiko på 5000 kroner per skade.

Elbiler om vinteren
En Tesla er en behagelig bil, men der findes efterhånden så mange på de danske veje at man ikke længere kan regne med at kunne komme til at lade ved en ladestation præcis, når man gerne vil. 20-40 min. ventetid er normalt på de mest populære ladestationer.

Man skal om vinteren desuden regne med at de omkring 500 km, som Tesla opgiver som rækkevidde ikke holder med danske minusgrader og specielt ikke, hvis man har tænkt sig at bruge Tesla’ens sædevarme, air conditioning eller lignende. Under visse forhold kan Tesla S rækkevidden på en opladning være under 250 km.

Den nye Tesla X - SUV (per primo 2016 endnu ikke i Danmark, men kan reserveres til levering i andet halvår 2016).

Nye produkter: Sixt Luxury Cars og Flizzr
De mange Sixt Tesla biler, som man må formode er indkøbt på billig afgift inden årsskiftet, vil indgå i Sixt Luxury Cars flåden, som snart introduceres i Danmark.

Tesla fakta: Så mange Tesla er der solgt på verdensplan og i Danmark i 2015.

Sixt har altid haft ry for i mange lande (og måske særligt i Tyskland) at have én af de mest appetitlige flåder af udlejningsbiler, men Danmark har desværre ikke rigtig været med på noderne. Det ændres der på med Sixt Luxury Cars, der introduceres i Danmark i 2016.

I den anden ende af prisskalaen er Sixt ved at introducere billig billeje-brandet Flizzr.

Det voldsomt trendy nye Sixt brand Flizzr skal tage kampen op mod lavprisselskaber som Firefly (Hertz-ejet), Interrent (Europcar-ejet), Budget (Avis-ejet) samt billeje-verdenens Ryanair: Goldcar, som alle kæmper om prisbevidste kunder på feriedestinationer i Sydeuropa.

Bemærk at en lav basispris på billeje (som markedsføres af lavpris-selskaber som Flizzr) ikke nødvendigvis er ensbetydende med billigste billeje målt på samlet totalpris. Husk at læse betingelserne igennem og check for gebyrer. Det gælder i særdeleshed hos Goldcar.

Se mere om Sixt nye billig-billeje brand Flizzr.


Lej Tesla hos Sixt i Danmark (mixleje) - eller på 3, 6, 9 eller 12 måneders kontrakt (minileasing)
Artikel: Lej Tesla hos Sixt i Danmark (mixleje) - eller på 3, 6, 9 eller 12 måneders kontrakt (minileasing)

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar