Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Holiday Autos - flere danskere lejer bil i sommerferie 2011

Holiday Autos oplyser i en pressemeddelelse at antallet af danskere, der booker lejebil i sommerferien 2011, er i stigning. Således er der udsigt til at mange biludlejningsselskaber må melde udsolgt i visse kategorier af lejebiler i sommeren 2011.

Kategorierne Minibus og Cabriolet udsolgt først
Hos Holiday Autos oplever man, at flere danskere vælger at booke billeje tidligere i år, for at sikre at de får deres ønskede lejebil. Holiday Autos oplyser endvidere at lejebil-kategorierne minibus og cabriolet er de biltyper, der oftest bliver udsolgt først, da biludlejningsselskaberne har begrænsede antal modeller til rådighed i disse biludlejningskategorier.

Statistik - populære billeje destinationer sommeren 2011
Holiday Auto har lavet en sammenligning af billeje bestillinger i sommermånederne fra juni til august. Sammenligningen er foretaget i marts 2011 og sammenlignet med 2010 oplever blandt andet følgende billeje destinationer markant fremgang:

  • Nice - 64% stigning i online booking af lejebiler
  • Milano - 36% stigning i online bestilling af billeje
  • Alicante - 26% stigning i online booking af biludlejning

Klik på ovenstående links for at læse gode råd om biludlejning på de angivne destinationer i Europa.

Holiday Autos vurderer at den styrkede krone er medvirkende årsag til at mange danskere i år vælger at leje bil i Europa. Da mange danskere vurderes at være førstegangslejere af bil i udlandet, gør Holiday Autos opmærksom på, at man som lejer bør afstemme totalprisen på billejen hos leverandøren, inden bookingen bekræftes.

Udbud af lejebiler påvirkes af katastrofen i Japan
Holiday Autos mener at der er ret stor sandsynlighed for at den japanske katastrofe vil påvirke udbuddet af lejebiler i sommeren 2011 med prisstigninger til følge. Det skyldes at japanske producenter af autodele, har haft svært ved at levere dele til de europæiske bilfabrikanter som f.eks. Peugeot. Brancheanalytikere spår derfor prisstigninger på op til 30% på billeje i sommeren 2011. Derfor anbefales det at booke lejebil i god tid inden sommerferien.

Online prissammenligning på billeje
Det er oftest billigst at booke lejebil online. Der findes adskillige prissammenligningstjenester til billeje online, som har samarbejdsaftaler med både store og små biludlejningsselskaber i hele europa.

Relaterede artikler:


Holiday Autos - flere danskere lejer bil i sommerferie 2011
Artikel: Holiday Autos - flere danskere lejer bil i sommerferie 2011

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar