Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

London - en populær destination blandt danskere

Den britiske hovedstad er mere populær end nogensinde før blandt danskere. I 2015 steg antallet af passagerer, der rejste mellem København og London med intet mindre end 17,2%. Det svarer til, at 1 ud af 12 passagerer i København rejser til eller fra London.

I alt rejste mere end 2,3 millioner passagerer til eller fra en af Londons mange lufthavne. Dermed er London ubestridt den mest populære destination fra København - efterfulgt af Stockholm og Oslo, hvor der, til begge destinationer, er 1,4 millioner passagerer. På fjerdepladsen findes Amsterdam med lidt over 900.000 passagerer.

London Eye

Ryanair i Københavns Lufthavn
2015 var også året, hvor Ryanair mødte modstand fra de danske fagforeninger. Det var en konflikt, der fik Ryanair til at trække stikket og lukke deres base i Billund Lufthavn. Dog har Danmarks og Ryanairs forhold i 2015 ikke kun været præget af negative begivenheder.

Ryanair åbnede nemlig en rute mellem Kastrup Lufthavn og London-Luton. Til at starte med havde ruten kun to daglige afgange. I dag har de fire daglige afgange mellem de to hovedstæder. Dermed har Ryanair haft en andel i det stigende antal rejsende mellem København og London.

Læs også: London-Luton Biludlejning.

Flyselskaber med ruter CPH-London
Der er i alt fem flyselskaber, der varetager flyvninger mellem London og København. Enkelte af dem har forbindelser til flere lufthavne i London. British Airways flyver mellem CPH og London-Heathrow, hvor easyJet flyver fra København til både London-Gatwick og London-Luton.

Det norske lavprisselskab Norwegian forbinder Kastrup med London-Gatwick og det danske flyselskab SAS flyver fra Københavns lufthavn til London-Heathrow. Dermed er der ingen forbindelser til London-Stansted, London-City eller London-Southend fra CPH Lufthavn.

Flyv til London fra Danmark
Selvom der kun flyves til Gatwick, Heathrow og Luton fra Københavns Lufthavn, kan de andre lufthavne i London nås fra andre danske lufthavne. London City Airport har en forbindelse til Billund, som opereres af SUN-AIR.

London-Heathrow er i øjeblikket kun forbundet med Kastrup Lufthavn, men fra d. 3. maj 2016 åbner British Airways en rute, der skal forbinde London-Heathrow og Billund Lufthavn.

Læs mere om London Heathrow-Billund ruten.

Foruden at have en forbindelse mellem CPH og London-Gatwick, flyver Norwegian også mellem Aalborg Lufthavn og Gatwick.

London Stanstead er forbundet med både Aarhus Lufthavn og Billund i Danmark. Begge ruter flyves af Ryanair - og faktisk er Billund den 18. travleste rute fra Stanstead - med lidt over 250.000 passagerer per år.

London-Southend er den eneste lufthavn i London, der ikke har nogen flyforbindelser til Danmark. 

Via Guide Billig Billeje kan man sammenligne priser på biludlejning i alle Londons lufthavne.

Find de bedste priser på biludlejning i Londons lufthavne
Benyt følgende links til at sammenligne priser på biludlejning i London lufthavne.

Relateret artikel

Billeje England - let at køre højrestyret udlejningsbil.


London - en populær destination blandt danskere
Artikel: London - en populær destination blandt danskere

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar