Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ny flyrute til Varna i Bulgarien med Bulgaria Air

Det statslige bulgarske flyselskab Bulgaria Air starter i april 2015 rute til Varna fra Københavns Lufthavn.

Foreløbig er der tale om en test-rute hver lørdag fra starten af april til midt i maj 2015 (foreløbig sidste afgang 17.maj).

Varna er kendt som Bulgariens ferieby nummer 1. Med krise i Rusland og de deraf færre russiske turister vil der blive bedre plads og sandsynligvis gode tilbud på Bulgarien-ferie ved Sortehavet.

Ruten med Bulgaria Air er en trekantsrute fra Varna Lufthavn over Stockholm til København og derefter retur mod Varna.

Se også: Lej billig bil i Varna Lufthavn

Varna i Bulgarien
Bulgariens tredje største by Varna har omkring en halv million indbyggere og er kendt i Bulgarien som værende én af de mest eftertragtede byer at bo i.

Turisme spiller en stor rolle i Varna, som med beliggenhed ud til Sortehavet blandt andet byder på følgende ferie-resorts Golden Sands, Holiday Club Riviera, Sunny Day samt Saints Constantine & Helena.

Fra Varna er der kun omkring 130 km's kørsel sydpå til den anden store Sortehavs-feriedestination i Bulgarien ved navn Burgas. Fra Varna er der omkring halvanden times kørsel (105 km i bil) nordpå til grænsen til Rumænien.

Charter til Varna i Bulgarien
Bulgaria Air bliver det eneste rutefly på ruten København-Varna Lufthavn i 2015, men talrige charter-selskaber flyver på ruten i sommerperioden; herunder BH Air (fra Billund Lufthavn), Malmø Aviation (fra København, Billund, Aalborg og Odense) og Primera Air (fra København og Billund).


Ny flyrute til Varna i Bulgarien med Bulgaria Air
Artikel: Ny flyrute til Varna i Bulgarien med Bulgaria Air

Emner: , , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar