Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ny rute til Stavanger - Norwegian København-Stavanger

I sommeren 2016 flyver Norwegian mellem KPH og Stavanger.

20. maj åbner Norwegian en sæsonrute mellem CPH Airport og Stavanger på den norske vestkyst. Med Norwegians tiltag er SAS ikke længere alene om at flyve KBH-Stavanger ruten.

På nuværende tidspunkt har SAS op til syv daglige afgange.

CPH-Stavanger-ruten med Norweigan 
Ruten til Stavanger flyves to gange om ugen på henholdsvis mandage og fredage.

Ruten kommer til at foregå således, at der flyves fra Stavanger kl. 9.15 med ankomst i Kastrup Lufthavn kl. 10.35. Flyet sætter kursen mod Stavanger fra KBH kl. 11.05 med ankomst i Solo kl. 12.20.

Men fra d. 20. juni bliver det en smule anderledes. Her er der afgang fra Stavanger kl. 12.35 og ankomst i København kl. 13.55. Returflyvningen finder sted fra CPH kl. 14.25 med ankomst i Stavanger kl. 15.45.

Informationschef Daniel Kirchhoff fra Norwegian i Danmark udtaler til check-in.dk, at selskabet er glade for at kunne tilbyde en direkte rute mellem KBH og Stavanger. Han tilføjer, at danskerne vil få rig mulighed for at opleve byen og områdets spektakulære natur og kultur.

Ruten er henvendt til fritidsrejsende. Der kommer særligt mange asiatere og amerikanere til det vestlige Norge i sommersæsonen. Antallet af erhvervsrejsende er faldende, da olieindustrien er markant under pres, hvilket har tvunget en række selskaber til at reducere deres kapacitet eller helt lukke ruter til oliebyen.

Sammenlign biludlejningsselskaber: Billeje Stavanger Lufthavn


Ny rute til Stavanger - Norwegian København-Stavanger
Artikel: Ny rute til Stavanger - Norwegian København-Stavanger

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar