Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ny Vueling-rute fra CPH til Paris-CDG

Det spanske flyselskab Vueling har netop annonceret en ny rute fra KBH til Paris Charles de Gaulle Lufthavn (Paris Roissy).

Lej bil i Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Konkurrencen blandt flyselskaberne, der opererer i på ruterne Paris til København, bliver nu skærpet yderligere. Vueling indtræder nemlig i kampen om passagerne, der rejser til Paris fra CPH Lufthavn.

Fra 5. maj 2016 bliver det muligt at vælge Vueling ved rejse til Paris fra CPH Airport. Der bliver fire ugentlige afgange fra KBH Lufthavn til Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG) om henholdsvis mandagen, torsdagen, fredagen og søndagen.

Flyselskaber ruter fra CPH til Paris-Roissy (CDG)
I skrivende stund er der fire konkurrenter til Vueling: Air France, SAS, easyJet og Norwegian.

De helt store spillere på markedet er Air France og SAS, der tilbyder henholdsvis fem og fire daglige afgange mellem København og Paris.

Planlægger du rejse til Paris fra CPH Lufthavn, kan du også vælge at flyve med easyJet. EasyJet er også med i kampen, lancerer fra sommeren 2016 tre ekstra ugentlige afgange mellem CPH Lufthavn og Paris-CDG. Dette betyder, at easyJet  fremover flyver mellem Paris og København 11 gange om ugen.

Sidst, men ikke mindst er der Norwegian. Norwegian flyver mellem Paris Orly Lufthavn og KBH Lufthavn. Som det eneste flyselskab har Norwegian afgange til Paris Orly Airport fra CPH Lufthavn én gang om dagen.

Flyselskabet Vueling flyver allerede til tre destinationer i Spanien og én i Italien med afrejse fra KBH. Destinationerne er henholdsvis:

  • KBH Lufthavn til Barcelona
  • CPH Airport til Alicante
  • Københavns Lufthavn til Firenze
  • Copenhagen Airport til Malaga

Hvad skal man se i Paris?
Seværdighederne i Paris er en klasse for sig. I romantikkens by Paris finder man seværdigheder, som det ikoniske Eiffeltårn, der er et must-see, når man besøger Paris. Man kan heller ikke tage til Paris, uden at udforske den unikke og enestående kirke Notre Dame.

Og slet ikke uden at se et af verdens største kunstmuseer Louvre. På kunstmuseet Louvre man kan iagttage Leonardo da Vincis verdensberømte maleri af Mona Lisa, foruden de 35.000 andre kunstværker der er udstillet.

Man kan også besøge Paris’ seværdighed Sacré-Coeur, som er Monmatres verdenskendte basilika eller kulturcenteret Centre Pompidou, der huser den største samling af moderne kunst i Europa.

Endvidere kan man tage på en Musée d’Orsay, som er et impressionistisk og post-impressionistisk kunstmuseum, der er indrettet i en gammel togstation.

Trænger man til en pause fra den travle storby, kan man begive sig i Jardin du Luxembourg. Jardin du Luxembourg er en offentlig park, der findes ved Latinerkvarteret. Her har man rig mulighed for at beundre de farverige blomster eller blot slappe af i de skønne omgivelser og læse en bog.

Man kan også gå gennem en af verdens mest kendte gader Avenue des Champs-Elysées eller aflægge et visit på stjernepladsen for enden af vejen på Arc de Triomphe. 


Ny Vueling-rute fra CPH til Paris-CDG
Artikel: Ny Vueling-rute fra CPH til Paris-CDG

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar