Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ny flyrute til Rom med Vueling

Juni 2016 åbner Vueling en ny rute fra København, Stockholm og Oslo til Rom.

Det spanske flyselskab Vueling udvider antallet af fly fra 9 til 11 i Roms Fiumicino-lufthavn, hvilket kommer til at gavne skandinaviske rejsende. Vueling åbner ruter fra henholdsvis København, Stockholm og Oslo til Rom.

Billeje i Fiumicino Airport

D. 1. juni kommer turen til KBH-Rom ruten, hvor der åbnes to ugentlige afgange om onsdagen og lørdagen. Et par uger senere d. 23. juni indledes Stockholm-Rom ruten, og sidst går Olso-Rom ruten i luften d. 25. juni.

De nye Vueling ruter kommer i forbindelse med, at lavprisselskabet har et mål om at skulle udbyde mere end 400 ruter næste sommer. 118 af ruterne går til og fra Iralien og 66 af dem er til og fra Roms Fiumicino. Udvidelsen af ruter vil gøre Vuelings til det næststørste flyselskab i den italienske hovedstadslufthavn.

Derudover åbner Vueling også en rute fra København til Paris Charles de Gaulle i slutningen af marts måned 2016. Læs mere om KBH-Paris-CDG ruten.

Seværdigheder i Rom - værd at se i Rom
Rom er en af Europas smukkeste byer.

Besøg Det Sixtinske Kapel, der blev opført af stjernekunstneren Michelangelo i 1508-1512, som skabte skabelsesfrise og dommedagsbilledet. Kapellet udsmykket af store renæssancekunstnere som Botticelli, men Det Sixtinske Kapel er ikke kun flotte vægge. Det danner rammerne, når en ny pave skal vælges, foruden påskemessen og dødsmessen. Gå på opdagelse i Peterskirken og nyd den smukke udsigt over Peterspladsen, der tager Rom til helt nye højder.

Besøg EUR, Mussolinis fascistiske forstad, der skulle have dannet rammerne om verdensudstillingen Esposizione Universale di Roma i 1942, hvilket blev afblæst på grund af anden verdenskrig. Man kan ikke undgå at bemærke Palazzo della Civilta del Lavore, der kan oversættes til ’Det firkantede Colosseum’.

Begiv dig på en tur gennem Via Condotti, der er en af Roms ældste gader, men også mest kendte og dyreste shoppinggade. Når rejsen går til Rom, så husk også aflægge visit hos Colosseum, der var hjemsted for gladiator kampe. Man kan også beundre Roms største og mest berømte springvand, Fontana di Trevi - Trevi-fontænen.

Når rejsen går til Rom, kan man besøge Castel Sant' Angelo eller gå på Den Spanske trappe, hvor man i toppen finder den tvilling-tårnende kirke Trinita dei Monti og ved foden kan opleve springvandet Barcaccia - den grimme båd. Udforsk gudernes tempel Pantheon, der er en af de bedst besvarende bygninger i Rom og i dag fungerer som en katolsk kirke. Man kan også tage til Katakomberne, der er én af de mest populære turistattraktioner i Rom. 


Ny flyrute til Rom med Vueling
Artikel: Ny flyrute til Rom med Vueling

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar