Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ryanair København-Bologna Lufthavn - nye ruter til Italien, Litauen og Edinburgh i Skotland

I kølvandet på Ryanairs tabte sag i arbejdsretten i starten af juli 2015 er der kommet hele 3 nye Ryanair ruter på tapetet - og desuden nedlægges en enkelt rute.

Fly til Bologna med Ryanair fra København
En ny Italien rute med Ryanair åbner fra november 2015.

Det drejer sig om Bologna Lufthavn i regionen Emilia-Romagna i Norditalien. Den nye Italien-rute med Ryanair er særdeles interessant for danske turister, da Bologna giver let adgang i lejebil til Toscana, Milano, Venedig og naturligvis til kysten ved Rimini tæt på miniput-staten San Marino.

Sammenlign priser på lejebil i Bologna Lufthavn

Der flyves 3 gange ugentligt på Ryanair ruten København-Bologna.

Måske det er et tilfælde, men SAS flyver allerede på ruten fra Kastrup Lufthavn og Ryanair bryder sig bestemt ikke om de SAS-ansattes faglige aktiviteter i forhold til at organisere Ryanair-personale og forhandle kollektive overenskomster.

Sønderjyder og fynboer kan med fordel anvende Easyjet rute til Bologna fra Hamburg, og Primera Air flyver om sommeren charter på Bologna fra Aalborg Lufthavn (også muligt kun at købe flysæde).

Ny Edinburgh rute med Ryanair fra København
Udbuddet af fly til Skotlands flotte hovedstad Edinburgh bliver endnu engang øget.

Ryanair flyver ligeledes til Edinburgh fra november 2015, og som til den nye Bologna rute også 3 gange ugentligt til Edinburgh Lufthavn.

Konkurrenterne på flybillet-prisen for København-Edinburgh turen er Norwegian, Easyjet og SAS.

Sammenlign billeje-priser i Edinburgh Lufthavn

Warszawa-København nedlægges - Kaunas rute åbner
Den næsten nye Warszawa rute fra København (til Warszawa-Modlin Lufthavn) må lade livet for at Ryanair i stedet kan parkere sit fly over natten i Kaunas Lufthavn i Litauen og dermed undgå at blive tvunget til at forhandle overenskomst med danske fagforeninger.

I forlængelse af dette ’skaktræk’ i Ryanairs kamp for aldrig at indgå aftaler med fagforeninger, åbner Ryanair ruten København-Kaunas med daglige flyvninger til den litauiske kulturby Kaunas, der ligger i en afstand i bil fra hovedstaden Vilnius på kun omkring 100 km (én time og ét kvarters kørsel).


Ryanair København-Bologna Lufthavn - nye ruter til Italien, Litauen og Edinburgh i Skotland
Artikel: Ryanair København-Bologna Lufthavn - nye ruter til Italien, Litauen og Edinburgh i Skotland

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar