Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ryanair tredje største flyselskab i Madrid Lufthavn - ny rute fra København med start september 2015

Madrid-Barajas Lufthavn i den nordøstlige del af den spanske hovedstad øger løbende antallet af ruter med lavprisselskabet Ryanair.

Se også: Aktuelle billeje-priser i Madrid Lufthavn

Per sommer 2015 er Madrid Lufthavn således blevet den 6. største Ryanair Lufthavn målt på passagersæder efter London-Stansted, Dublin Lufthavn, Milan-Bergamo Lufthavn, Bruxelles og Barcelona Lufthavn (BCN).

Mange nye Ryanair ruter til Madrid
Ryanair kom til Madrid Lufthavn allerede i år 2006 og har siden åbnet 70 ruter på destinationen.

Hele 30 Ryanair ruter fra Madrid er dog droppet igen, således at omkring 40 destinationer er tilbage.

De nyeste Ryanair ruter til Madrid afgår fra Vilnius i Litauen, fra Bratislava i Slovakiet, fra Berlin-Schonefeld Lufthavn og fra Bukarest i Rumænien.

Fra september 2015 vil Ryanair også flyve til Madrid fra København.

Se mere om alle de nye Ryanair ruter fra Københavns Lufthavn.

Ryanair var i 2014 det tredje største flyselskab i Barajas Lufthavn efter de to spanske flyselskaber Iberia og Air Europa.

Værd at vide om trafik til Madrid Lufthavn
Den store Madrid-Barajas Lufthavn er ene om at betjene Spaniens hovedstad.

Beliggenheden og den meget travle trafik på ringvejen (den ydre ringvej M40 såvel som indre ringvej M30) omkring Madrid gør at det ofte tager tid at nå fra den sydlige og specielt fra den sydvestlige del af Madrid op til lufthavnen.

Hvis man eksempelvis skal fra bydelen Alcorcón til Madrid Lufthavn er afstanden kun ca. 30 km. Uden trafik vil det sige 20-25 minutter i bil. Det er derfor ganske overvældende, når turen af og til på nogen tidspunkter af dagen tager 1,5 til 2 timer at tilbagelægge af M40 sydøst om Madrid centrum.

Årsagen er naturligvis Madrids enorme størrelse med omkring 6 millioner indbyggere. Befolkningen i Madrid svarer populært sagt til at lægge indbyggertallet i alle 5 hovedstæder i Norden sammen (København i Danmark, Stockholm i Sverige, Oslo i Norge, Reykjavik i Island og Helsinki i Finland). En meget stor del af indbyggerne i Spanien har bil, og når folk skal til og fra arbejde eller på ferie opstår der trafikkøer af anseelig størrelse.

Det er langt lettere at nå lufthavn nordfra eller køre nordpå fra Madrid Lufthavn mod de større byer Saragossa eller Burgos.

Relateret artikel:

Anbefaling: Skal man leje bil i lufthavnen eller i Madrid centrum?


Ryanair tredje største flyselskab i Madrid Lufthavn - ny rute fra København med start september 2015
Artikel: Ryanair tredje største flyselskab i Madrid Lufthavn - ny rute fra København med start september 2015

Emner: , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar