Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Ryanair Rooms - ny Airbnb eller "Amazon of Air Travel"

Den 1. oktober 2016 åbner Ryanair for udlejning af private værelser, leje af værelse på hostel, reservering af Bed & Breakfast overnatning og naturligvis også booking af normale hotelværelser.

Ryanair vil med egne ord gerne være ‘the Amazon of Air Travel’ og regner med at kunne snuppe en del af forretningen fra eksempelvis Airbnb. Både Ryanair og Airbnb har fordel af et voksende marked for denne type travel-service.

Ryanair fly

Ryanair Rooms - lavpris-flyselskab får eget brand i online-travel branchen.
© Foto: Guide-Billig-Billeje.dk

Udvalget på Ryanair Rooms bliver særdeles bredt med alt fra billige private værelser til 5-stjernede hoteller.

Samarbejde med Booking.com
At man kan booke overnatning på Ryanair hjemmesiden er ikke noget nyt.

Priceline-gruppen, som inkluderer Booking.com har siden 2009 samarbejdet med det irske lavprisselskab, men fra sidst i september 2016 er det slut. Ryanair udelukker dog ikke et fortsat samarbejde med Booking.com som én ud af flere leverandører.

Disruption of The Travel Industry - Ryanair Rooms nyt Airbnb?
Ryanair er ifølge eget udsagn igang med at ‘disrupte’ turist-branchen / the travel industry.

Resultatet er med stor sikkerhed at der køres tilbud året rundt, men samtidig med lige så stor sikkerhed at Ryanair af og til vil forsøge at udleje private værelser og især hotelværelser dyrere end det er muligt at booke direkte ved udbyder eller hos andre udbydere.

Ryanair er ifølge Travel-sitet tnooz.com i færd med at finde en ny online partner på hotel/værelser/overnatning.

Denne gang vil Ryanair dog formodentlig med Ryanair Rooms markedsføre eget brand i konkurrence med Airbnb og tilsvarende rejse-services, som skyder op som paddehatte i skovbunden efter et regnskyl.

Ryanair Rooms prices

Chief Marketing Officer Kenny Jacobs.

Det irsk-ejede selskab er kendt for at rage uklar med sine partnere, og netop samarbejdet med Booking.com er faktisk Ryanairs længstvarende partnerskab på relaterede services indenfor rejsebranchen/online travel agencies (OTA’s).

Tidligere har biludlejeren Hertz opsagt samarbejdet med Ryanair i uenighed med Ryanair, og samme skæbne overgik samarbejdet med Expedia, som Ryanair kun nåede at være partner med i halvandet år inden skiftet til Booking.com/Priceline-gruppen.

Billigste pris? - laveste priser hos Ryanair?
I forbindelse med lavprisflyselskabets aktiviteter er det værd at bemærke at Ryanair langt fra altid er billigst med tilknyttede services.

Man forsøger hos Ryanair i stor udstrækning at få kunderne til at tro at de billige flybilletter også resulterer i billigt hotel eller billig udlejningsbil, hvis man booker via Ryanair.

Ofte giver Ryanair ‘prisgaranti’, men det er desværre ofte et hult Ryanair løfte, som kun gælder i et stærkt begrænset tidsrum (nogen gange få timer) og I forhold til priser hos et begrænset antal alternative udbydere. Få kunder efterprøver såkaldt prisgaranti, og både Ryanair, Booking.com, Hotels.com og andre OTA’s spekulerer i dette og tager relativt ofte højere priser.

Desuden får man ofte på hoteller en bedre behandling (bedre værelse, velkomst-gave og af og til premium internet) hvis man er en god kunde og booker direkte. Et eksempel herpå er virksomheden Accor, som driver IBIS hoteller, Mercure hoteller, Novotel kæden og desuden en lang række mindre hotelkæder I både den billige og dyre ende af skalaen.

Ryanair Rooms, som har launch-date i oktober 2016, lover naturligvis ‘low-price’ overnatning.

Erfaringsmæssigt er Ryanair altid ekstrem billig, når en ny service introduceres, og senere begynder mange lavprisflyselskaber lige så stille at skrue op for priserne på ekstra tilkøb udover flybilletten (hotel, billeje, anden transport), mens der gives ‘prisgaranti’, ‘garanteret laveste pris’ og lignende med en masse betingelser tilknyttet.

Næste projekt: Ryanair Holidays? - pakkerejser fra Ryanair.

Også i posen og sandsynligvis snart online: Ryanair Car Hire med taxi-service og øvrig ‘ground transportation‘ med tog, busser, delebiler osv. osv

Relaterede artikler:


Ryanair Rooms - ny Airbnb eller "Amazon of Air Travel"
Artikel: Ryanair Rooms - ny Airbnb eller "Amazon of Air Travel"

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar