Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Kalundborg - Sixt Biludlejning åbner endnu et kontor i Danmark

Noget tyder på, at Sixt satser stort på at overtage førstepladsen på det danske biludlejningsmarked.

I sommeren 2015 åbnede Sixt nye udlejningsstationer i Vordingborg og København K, og indenfor de seneste to måneder har Sixt åbnet kontorer i Karup Lufthavn, Viborg midtby og Aalborg SV.

Kalundborg By

Sixt Kalundborg Centrum
Den seneste tilføjelse til Sixts kontorer i Danmark kommer til at ligge i Kalundborg centrum. 1. februar åbnede Sixt, i samarbejde med Shell Danmark, en ny Sixt udlejningsstation i Kalundborg. Stationen kommer til at have adresse på Sct. Jørgensberg 42 på Shell-stationen.

Sixt kontoret i Kalundborg satser på at kunne udleje både personbiler og varevogne til lave priser. Ligesom med kontoret i Aalborg SV åbnes udlejningsstationen i Kalundborg i samarbejde med en lokal erhvervsdrivende. I Kalundborg er det Morten Weise, som ejer og driver Shell i byen.

Det er Weises og Sixts håb og vision at kunne konkurrere med landsdækkende leasingfirmaer - hovedsageligt de, der har håndværkerne som deres hovedkunder. Netop håndværkerne har Sixt et tilbud til; Sixt tilbyder månedsleasing, hvor det bliver simpelt og hvor det økonomisk er til at få en varevogn på fleksibel basis.

Hvad kan Sixt Danmark tilbyde?
Sixt Biludlejning er indehaver af en af de mest omfattende lejebilsflåder; de har alt fra små personbiler til luksusbiler, sportsvogne, varevogne og minivans/minibusser. Derudover har Sixt Danmark også elbiler i deres udlejningsflåde.

Blandt andet har Sixt for nyligt bestilt 150 Tesla S modeller til deres flåde - det skal dog indgå som i en all inclusive produktpakke; den ene hedder MixLeje og den anden hedder MånedsLeje uden købsmulighed.

Sixt Mixleje giver kunderne en mulighed for at leje før at eje; altså kan man leje bilen inden man køber den.

I Kalundborg kan man hos Sixt leje biler som den lille Toyota Aygo, en stationcar som Renault Megane eller BMW 3 serie, og minivans som Citroen C4 med 5 sæder, en Ford Galaxy med 7 sæder eller en Opel Vivaro med 9 sæder. Hvis man ønsker at leje en premiumbil hos Sixt Kalundborg vil man typisk få nøglerne til en BMW 3 serie eller en lignende bil.

Desuden tilbyder Sixt fordelagtig månedsleje uden binding og uden førstegangsydelse; foruden deres regulære korttidsleje. 


Billeje Kalundborg - Sixt Biludlejning åbner endnu et kontor i Danmark
Artikel: Billeje Kalundborg - Sixt Biludlejning åbner endnu et kontor i Danmark

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar