Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Sixt Biludlejning åbner udlejningsstation i Aalborg

Sixt har åbnet en ny udlejningsstation i Aalborg, grundet en stigende efterspørgsmål fra nordjyderne. Stationen ligger i Aalborg SV, nærmere betegnet i Skalborg, blot 10 minutter fra Aalborg midtby.

Find og book billig Aalborg billeje online

Udover at have et kontor i Aalborg by, har Sixt også en velfunderende udlejningsstation i Aalborg Lufthavn. Det nye kontor er med til at styrke Sixt som brand og som førende udbyder af billeje i Danmark.

Sammenlign priser på leje af bil i Aalborg Lufthavn

Aalborg SV Sixt

Den nye station er blot ét ud af omkring 4.000 Sixt kontorer; billejegiganten er repræsenteret i mere end 100 lande og har sammenlagt cirka 175.000 udlejningsbiler, som blandt andet inkluderer elbiler, luksusbiler, varevogne, sportsvogne og stationcars - blandt andet.

Derudover har Sixt også lanceret et low-cost biludlejningsselskab, ved navn Flizzr. Dette selskab udlejer også biler i Aalborg - samt Aarhus.

Læs mere om Flizzr billeje - nyt low-cost biludlejningsselskab fra Sixt.

Forretningsmanden Henrik Rasmussen driver det nye Sixts Aalborg udlejningskontor. Foruden at stå i spidsen for den nye Sixt afdeling i Nordjylland, driver han blandt andet Dit Bilplejecenter. Rasmussen mener at Sixt stationen i Aalborg SV styrker hans egen forretning. Før drev han nemlig det eneste biludlejningsfirma i bydelen.

Desuden gør samarbejdet også, at udvalget af lejebiler i Aalborg er blevet større. Med Sixt Aalborg Lufthavn og Sixt Aalborg SV kan kunderne nu, indenfor kortere tid, få den bil, de ønsker. Det giver Sixt en stor fordel i forhold til de øvrige udbydere af biludlejning i Nordjylland.

Sixt billejeflåde består både af personbiler og varevogne - dermed er udvalget af udlejningsbiler stort i Aalborg. Blandt nordjyderne er månedsleje et hit - og netop det kan Sixt Aalborg tilbyde til en lav månedlig ydelse - og uden binding.

Se også: One2Move billig leje af flyttebil i Ålborg .

Sixt Aalborg SV fokusområde
Tanken bag åbningen af Sixt Aalborg SV udlejningsstationen er, at kunne tilbyde biludlejning til både privatpersoner og erhverv; med mulighed for at leje små personbiler såvel som varevogne og større køretøjer - herunder minibusser/minivans.

Sixt Aalborg SV ligger på samme adresse som Dit Bilplejecenter og Car Concierge - et firma med speciale i pleje af luksusbiler.

Adressen på Sixt Aalborg SV er K. Christensensvej 2D, 9200 Aalborg SV. 

Sammenlign tilbud fra biludlejningsselskaber i Aalborg by


Sixt Biludlejning åbner udlejningsstation i Aalborg
Artikel: Sixt Biludlejning åbner udlejningsstation i Aalborg

Emner: , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar