Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien

Den tyske billist-organisation, ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club), advarer om potentiel mangel på udlejningsbiler i Spanien i påskeferien.

Det er specielt på Mallorca og på De Kanariske Øer, at man pt. oplever en stor stigning i antallet af turister med behov for at leje bil. En anden årsag til de mange turister i Spanien i påsken 2011, er at urolighederne i Nordafrikanske lande som Tunesien og Ægypten, har fået mange turister til at omlægge rejse-planerne til Spanske feriedestinationer, hvilket giver større pres på biludlejningsselskaberne, der får mange sidste øjebliks forespørgsler på udlejningsbiler i Spanien.

Det forlyder også at mange biludlejningsselskaber i Spanien pt. bevist skruer priser på billeje i vejret, idet der kalkuleres med mange sidste øjebliks bookinger af billeje.

ADAC oplyser at man f.eks. på Gran Canaria venter 300.000 ekstra turister i påsken, hvilket giver en markant højere efterspørgsel på lejebiler i påsken på Gran Canaria.

Ofte mangel på udlejningsbiler i ferieperioder i Spanien
I Spanien er det slet ikke unormalt at der er kortvarigt udsolgt af udlejningsbiler i de mest populære bil-klasser i ferieperioderne, og mange spanske biludlejnings-selskaber beskar desuden bil-flåderne kraftigt under finanskrisen i 2008.

Sammenlign aktuelle billeje priser i Spanien med Cartrawler

Relaterede artikler:

 


Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien
Artikel: Få udlejningsbiler i påsken i Spanien - book lejebil i god tid i Spanien

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar