Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

St. Croix rejser med Norwegian - fly til De Vestindiske Øer fra priser på 1699 kroner (enkelt) - flyrute oprettet i samarbejde med Bravo Tours

Den nye Norwegian rute til St. Croix fra Københavns Lufthavn er en realitet fra fredag d. 6 november 2015.

De Vestindiske Øer består af St. Croix, St. Thomas og St. Jan.

Øgruppen, som gik under navnet Dansk Vestindien, var underlagt den danske krone fra år 1754 til 1917. I 1917 blev Dansk Vestindien solgt til USA for den dengang svimlende sum af 25 millioner USD.

Priser med Norwegian til Dansk Vestindien i Caribien
Flybillet til St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien (nu United States Virgin Islands) kan købes til en pris af kun 1699 kroner for billigste afgang. Returbillet koster fra 1488 kroner.

Samlet pris for tur til dansk Vestindien med Norwegian fra København: Fra 3187 kroner eksklusiv gebyr for bagage.

Se også: Norwegian bagagegebyrer.

Lander på St. Croix - flyvetid til De Vestindiske Øer
Norwegians Dreamliner fly til øen St. Croix, der med 260 km2 er den største af de 3 vestindiske øer, afgår hver fredag fra Københavns Lufthavn.

På turen mod Caribien lander Norwegian flyet i San Juan lufthavnen på naboøen Puerto Rico inden der fortsættes mod St. Croix. På hjemturen flyves der direkte fra St. Croix til København.

Flyvetid til St. Croix fra København (med mellemlanding i Puerto Rico) er godt 13 timer. Flyvetid fra Dansk Vestindien (St. Croix) til København er angivet af Norwegian til lidt under 9 timer. Afgangstidspunkt omkring kl. 19 lokal tid.

Bravo Tours gjorde St. Croix rute mulig - priser på charterrejser
Charterselskabet Bravo Tours er stærkt medvirkende til at Norwegian har virkeliggjort St. Croix ruten.

Bravo Tours har nemlig på forhånd reserveret en stor del af de 281 sæder, som der findes i Dreamliner’en. Det er ingen tilfældighed at Bravo Tours er ’fødselshjælper’ på Norwegian St. Croix ruten. Det jyske charterselskab har i en del år sendt gæster til De vestindiske Øer fra både Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn.

Priser på rejser til St. Croix (8 dage, 2 personer i et hotelværelse) med Bravo Tours starter ved omkring 19.400 kroner med afrejse fra København.

Norwegian flyet til Dansk Vestindien lander i Henry E. Rohlsen-lufthavn på St. Croix.

Vær opmærksom på at der med stor sandsynlighed bliver rift om de billigste Norwegian flybilletter til St. Croix. Besparelsen ved at få billigste flybilletter på St. Croix ruten i forhold til de dyrere er stor.


St. Croix rejser med Norwegian - fly til De Vestindiske Øer fra priser på 1699 kroner (enkelt) - flyrute oprettet i samarbejde med Bravo Tours
Artikel: St. Croix rejser med Norwegian - fly til De Vestindiske Øer fra priser på 1699 kroner (enkelt) - flyrute oprettet i samarbejde med Bravo Tours

Emner: , , , , , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar