Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Verdens hurtigste lufthavn - Budapest Lufthavns landingsbaneløb

I forhold til passagerer har Budapest Lufthavn i Ungarn oplevet en rekordstor stigning. 9,1 millioner passagerer passerede gennem lufthavnen i 2014, og dette tal forventes at fortsætte med at stige i 2015.

Stigende lufthavnstrafik i de større europæiske lufthavne er ganske normalt, men i Budapest Lufthavn er stigningen i antallet af passagerer ekstra imponerende. Så sent som i 2012 led lufthavnen et stort tab, da det ungarske nationale luftfartsselskab Malev indstillede aktiviteterne. På daværende tidspunkt var Malev ansvarlig for 40% af trafikken i Budapest Lufthavn.

Der er nye ruter til Budapest lufthavn i 2015, blandt andet Ryanair fra Kastrup Lufthavn, Air Baltic fra Prag samt fly fra Birmingham Lufthavn med Wizz Air.

Et stigende antal fra London kommer til Budapest
Den mest populære rute til Budapest er London-forbindelserne fra Gatwich, Heathrow, Luton samt Stansted lufthavn med flyselskaberne Norwegian, Easyjet, Ryanair, Wizzair og British Airways.

I sommeren 2015 var antallet af ugentlige afgange til London Lufthavn fra Budapest oppe på imponerende 87 fly.

Det anden og det tredje mest populære fly til Budapest er fra Paris og Bruxelles Lufthavn, herunder destinationerne: Istanbul, Frankfurt, München og Warszawa, Polen.

Lufthavnsløb i Budapest
Budapest Lufthavn er kendt for sit landingsbaneløb.
Siden 2013 har landingsbaneløbet været organisereret af Budapest Lufthavn i samarbejde med sponsorerer.

Velgørenhedseventen finder sted d. 5. september 2015. Ansatte fra flyselskaber, lufthavne og virksomheder på tværs af luftfartssektoren, kan deltage i løbet, der tilbyder ruter på henholdsvis 5 eller 12 km. Deltagerne løber på 13R-31L-banen i Budapest Lufthavn.

Lufthavnsløbets sponsorerer uddeler trofæer og en række gevinster. Blandt disse uddeles et trofæ til den hurtigste lufthavn i verden, denne pris blev vundet af Krakow Airport, Polen sidste år.

Relateret side:

Book billig billeje i Budapest Lufthavn


Verdens hurtigste lufthavn - Budapest Lufthavns landingsbaneløb
Artikel: Verdens hurtigste lufthavn - Budapest Lufthavns landingsbaneløb

Emner: ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar