Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Record Go biludlejning Spanien - billig konkurrent til Centauro, Marbesol, OK Car Rental m.fl.

Record Go biludlejning Spanien - billig konkurrent til Centauro, Marbesol, OK Car Rental m.fl.

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Det spanske biludlejningsfirma Record Go er en af Spaniens førende udbydere af biludlejning. Firmaet blev grundlagt i 1966 i Castellon og ligger på top 5 i den spanske biludlejningsbranche.

Firmaet har i øjeblikket en flåde på omkring 10.000 udlejningsbiler i Spanien, og deres hovedudlejningsstationer ligger i Alicante lufthavn, Malaga lufthavn og i Palma de Mallorca. Deres tre grundfilosofier er reducerede priser, kvalitetskundeservice og en all-inclusive prispolitik.

Hvad reducerede priser angår, har Record Go ofte biler, der koster helt ned til 4,5 euro at leje per dag. Her får man nøglerne til en Ford Ka, eller lignende model, udleveret. Record Go har biler i alle størrelser - fra de helt små Fiat Ka, VW Up og Citroen C1 til Volkswagens Transporter minibus. Altså noget for enhver smag og ethvert behov. For nylig er der også noget for den miljøbevidste bilist; Record Go har fornyligt tilføjet en række elbiler af modellen Nissan Leaf til deres flåde.

Foruden at være med på beatet med elbiler, er Record Go også meget aktive på de sociale medier, hvor de både har profiler på Facebook, Twitter, Pinterest samt har en blog.