Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Sønderborg billeje - biludlejningsfirmaer i Sønderjylland

Sønderborg billeje - biludlejningsfirmaer i Sønderjylland

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Sønderborg er den største by i Sønderjylland, og ligger blot 45 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Byen ligger på begge sider af Alssund og broerne Christian X’s Bro og Alssundbro holder de to dele af byen forbundet.

I Sønderborg kan man leje bil hos Avis, Europcar og Budget. Det betyder dog ikke, at udvalget er småt, blot fordi udbyderne er få. Den billigste bil i Sønderborg er ofte en Toyota Aygo, som typisk koster 100 kroner om dagen - forudsat man har bopæl i udlandet.

Leje af biler i Sønderborg - sammenlign biludlejningsfirmaer
Ofte er priserne nemlig lavere, hvis man, som udenlandsdansker lejer bil i Danmark. Derfor er det vigtigt, at angive det korrekte bopælspælsland, når man foretager en søgning. Hvis man har adresse i Danmark og vil leje bil i Sønderborg, kan man aktuelt ikke leje hos Europcar gennem Cartrawler.

Udlejningsfirmaerne har mange forskellige køretøjer i deres lejebilsflåde. Mange af bilerne til leje i Sønderborg er kassevogne og minivans - nogle ligesom Fords Transit med plads til 9 passagerer.