Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler

Billeje Spanien - billigst at booke bil i god tid før ferien

Danskernes foretrukne ferieland Spanien er i sommeren 2009 ikke dyrere at leje bil i end normalt - nærmest tværtimod.

Turistindustrien er i krise, og det er flere steder muligt at finde en lille bil med plads til 4-5 personer til 1000-1200 kroner for en uges billeje i Spanien.

Sammenlign pris på billeje i Spanien

Til gengæld kan det blive særdeles dyrt at leje bil i Spanien for dem, som venter med at booke udlejningsbil indtil få dage før ferien i Spanien begynder.

For det første accepterer mange udlejningsselskaber i Spanien ikke bookinger senere end 48 timer før afhentning, og for det andet er der på visse destinationer i Spanien lille konkurrence. Når alle biler er ved at være reserveret, kan de få selskaber, som stadig har udlejningsbiler til rådighed sætte prisen som de vil - og det gør de.

Billeje priser i Spanien - sommer 2009
I juli 2009 har vi set priser på en uges billeje i Spanien på over 4500 kroner for en uges billeje (Ford Fiesta el. lign) i Alicante med kort varsel - den samme bil kostede ved booking i slutningen af maj omkring 1200 kroner for en uges billeje (i samme periode i juli).

I andre tilfælde kan udvalget af udlejningsbiler i Spanien være meget lille ved sen booking, således at eneste mulighed kan være at leje en relativ dyr bil.

Husk derfor at så snart rejsen er bestilt, kan man ofte spare mange penge ved at sørge for i god tid at booke en billig bil i Spanien.

Bemærk desuden at rejseselskaber og store internationale billeje-kæder (Avis, Hertz, Budget m.fl.) ikke nødvendigvis har de billigste lejebiler. Ofte vil man kunne spare penge ved at shoppe rundt og sammenligne priser på billeje i Spanien.

Se aktuelle priser på billeje i Spanien

Læs også: Forsikringsbetingelser ved billeje i Spanien


Billeje Spanien - billigst at booke bil i god tid før ferien
Artikel: Billeje Spanien - billigst at booke bil i god tid før ferien

Emner: , ,

Send os feedback eller forslag om denne artikel

Send kommentar