Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Tjekkiet billeje - søg billigste tilbud og book online

Tjekkiet billeje - søg billigste tilbud og book online

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Tjekkiet er en nation med omkring 10,5 millioner indbyggere, hvilket i store træk svarer til antallet af indbyggere i Portugal.

Der er 5 lufthavne i Tjekkiet: Prag Lufthavn, Ostrava Lufthavn på grænsen til Polen og Brno Lufthavn i det sydvestlige Tjekkiet (Czech Republic) er de vigtigste. Hertil kommer Karlovy og Pardubice lufthavne.

Langt de fleste danskere, som rejser til Tjekkiet, lander i Vaslav Havel Airport Prague. Se aktuelle tilbud på billig billeje i Prag Lufthavn

Stor chance for at få en Skoda udlejningsbil
De fleste Skoda bilmodeller produceres i Tjekkiet. Som følge af gode priser til lokale udlejningsselskaber er en Skoda Rapid (næsten Golf-størrelse), en Skoda Fabia (bilklasse som Ford Fiesta) eller en Skoda Octavia (normal bil i Golf-klassen, men større indeni) blandt de mest populære lejebiler i Tjekkiet.

Dollar, Rent-Plus eller Green Motion har ofte nogen af de billigste lejebiler i Tjekkiet. Vælg destination og sammenlign priser på Tjekkiet billeje.