Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Sixt billeje Tyskland - tysk biludlejningsfirma Sixt

Sixt billeje Tyskland - tysk biludlejningsfirma Sixt

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Med mere end 4.000 kontorer i over 100 lande, er Sixt et af de største biludlejningsfirmaer i verden. Firmaet er markedsleder i Østrig, Schweiz, Israel, Schweiz og sidst, men ikke mindst i Tyskland, hvor de har en markedsandel på 30%.

Sixt er kendt for deres brede udvalg af biltyper, som inkluderer små bybiler, kombibiler, minivans/MPVer, cabrioleter, firhjulstrækkere og varevogne. I modsætning til mange andre biludlejningsfirmaer, tilbyder Sixt adskillige nye BMW- og Mercedes-modeller som udlejningsbiler.

Det seneste skud på stammen i deres tyske flåde er BMWs i8, som er en usædvanlig bil at finde hos et almindeligt udlejningsfirma, i og med at bilen for det første er meget ny og for det andet er meget speciel. Når det kommer til at leje mere luksuriøse eller specielle biler, forlanger Sixt at føreren af bilen skal være over 25 år.

Sammenlign biludlejningspriser i Tyskland
Vi anbefaler, at man sammenligner de forskellige firmaers priser og betingelser på biludlejning med Cartrawler Tyskland. Søgemaskinen viser hvilke udlejningsbiler, der er tilgængelige på det ønskede tidspunkt. Derudover danner Cartrawler også et overblik over de forskellige lejebetingelser ved billeje hos de forskellige udlejningsfirmaer.