Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Unirent autoudlejning i Schweiz - som oftest fra Europcar skranken

Unirent autoudlejning i Schweiz - som oftest fra Europcar skranken

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

I eksempelvis Geneve Lufthavn er det fra tid til anden muligt at finde gode tilbud fra biludlejningsselskabet Uni-Rent (grønt logo).

I 2014 blev Unirent AG overtaget af Europcar, men der kan stadig fra tid til anden ses tilbud på udlejningsbiler fra Unirent - og ofte billigere end tilsvarende fra Europcar. Indlemmelsen af den relativt lille lokale biludlejer i Schweiz flugter ikke 100% med Europcars strategi om kun at markedsføre to brands: Europcar og Interrent, så Unirent er lidt speciel.

Bemærk at Uni Rent billeje i Kroatien er et helt andet selskab, og der findes også biludlejningsfirmaer i Spanien og Portugal med lignende navne.

Sammenlign billeje-tilbud i Schweiz fra blandt andet Unirent, Sixt, Hertz, Avis, Europcar, Budget, Enterprise m.fl. herunder.

I Schweiz er de mindste biler til leje ofte ikke specielt billige, og forskellen i pris på billigste lejebil i Schweiz og en Golf-klasse lejebil er som regel ikke særlig stor.