Cartrawler Mobile - Klik her for at søge billeje via mobil/tablet >>
Billeje Guide

Guide til billig billeje

Vores ambition er at hjælpe dig med at finde de bedste priser på online biludlejning.
Når du reserverer en lejebil online, vil du ofte opnå langt billigere priser end hvis du bookede billeje direkte ved udlejningsselskaberne.

Søg emner og artikler


Vanrell car rental Alcudia, Majorca - lej en superbil

Vanrell car rental Alcudia, Majorca - lej en superbil

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

På Cartrawler søgemaskinen kan man ofte finde særdeles gode tilbud på små og mellemstore lejebiler.

Prøv også Cartrawler-Spanien, hvis du er på udkig efter en sportsvogn eller en luksusbil i den dyrere klasse. Der findes faktisk muligheder for at leje eksempelvis Aston Martin, Ferrari, Range Rover, Bentley, Porsche og mange andre specialbiler, som i Danmark let koster på den forkerte side af en million.

SUV klassen er særlig populær med Porsche Cayenne, Audi Q7, Land Rover Range Rover Sport og såmænd også de nye Jaguar F-Pace og Maserati Levante SUV-biler. Ikke alle selskaber fører hele paletten, men på feriedestinationer med mange rige turister er der sket en opblomstring af udlejere af specialbiler.

Vanrell billeje Alcudia
Selskabet Vanrell i Alcudia på Mallorca har 50 års erfaring med billeje og lejer også billigere biler ud; herunder Mini Cabriolet og Mazda MX-5 cabriolet. Der er hovedkontor i Alcudia og afdelinger i blandt andet Platija de Muro, Can Picafort og der lejes også biler ud fra Palma Mallorca Lufthavn. Søg med Cartrawler og lej en luksusbil/superbil til ferien.