Billeje Andorra - Hertz, Avis, Budget eller Goldcar

Billeje Andorra - Hertz, Avis, Budget eller Goldcar

Klik her for at søge via mobil-optimeret browser

Lilleput-staten Andorra er også kendt som The Principality of Andorra. Bjergbyen Andorra La Vella med opland ligger mellem Frankrig og Spanien og erkendt for sine skiområder. Landet har et areal på 467 km2 og er dermed på størrelse med Falster. Her bor en befolkning på omkring 85.000; de fleste i eller tæt på Andorra La Vella by.

Blandt de mange ski-områder i Andorra finder man Grandvalira, Vallnord, Pal Arinsal, Soldeu El Tarter og Pas de la Casa. De to sidstnævnte er de største. Der findes to hovedveje til Andorra: via CG-2/N-22 fra Frankrig eller via CG1/N-145 fra Spanien. Der tales catalansk, fransk, engelsk, spansk og også lidt portugisisk. Møntfod er euro.

Andorra billeje bookinger - bestil i forvejen
Man finder Avis billeje, Budget, Hertz og nytilkommer Goldcar/Rhodium i centrum. Pas på med Goldcar og Rhodium (mange gebyrer – og afviser VISA-Dankort).

Når der er få biler tilbage, stiger priserne gerne, så sørg for at booke I god tid, hvis muligt. Antallet af leverandører af Andorra-billeje er lille. Sammenlign aktuelle priser herunder. Kommer der ikke en pris op på en søgning, kan det let være fordi at alle kontorer har lukket. Prøv at justere søgningen.